Ειδήσεις και Νέα

Κορωνοϊός: Μετά την τρίτη δόση, ετήσιος εμβολιασμός.

«Μοιάζει ότι ο ιός θα παραμείνει μαζί μας, όπως ο ιός της γρίπης, θα είναι δηλαδή άλλος ένας ενδημικός ιός του αερογενούς», τόνισε η κ. Θεοδωρίδου στην αρχή της ενημέρωσης. Όπως είχε τονίσει πριν από μερικές εβδομάδες και ο κ. Φαρσαλινός στο doradio.gr και τον Μουρτζούκο Χρήστο. (μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη στο κανάλι μας στο youtube)

Παράλληλα υπογράμμισε την προστασία από τη σοβαρή νόσο και το θάνατο και την παραλλαγή Δέλτα. Τα οφέλη από τον εμβολιασμό υπερτερούν των παρενεργειών.

Τόνισε, ωστόσο, ότι ο βασικός πυλώνας στο εμβολιαστικό σχήμα παραμένει η πρώτη δόση.

Απευθυνόμενη σε όσους αναστέλλουν την τρίτη δόση, φοβούμενοι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες, υπενθύμισε πως αυτές είναι οι συνήθεις παρενέργειες.

Τέλος, αναφορικά με τις έγκυες γυναίκες που νόσησαν περί τον τοκετό και θήλασαν τα παιδιά τους, επεσήμανε πως σύμφωνα με μελέτη, ανιχνεύθηκαν εργαστηριακά αντισώματα στον ορό και της μητέρας και του βρέφους. Ο μητρικός θηλασμός προστατεύει το βρέφος, τόνισε.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi