Ειδήσεις και Νέα

Μετρό: Κλείνουν όλοι οι σταθμοί λόγω απειλής βόμβας!

Έκλεισε με εντολή της Αστυνομίας όλο το δίκτυο του μετρό ύστερα από τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας σε ενημερωτική ιστοσελίδα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στους σταθμούς Σύνταγμα και Μοναστηράκι.

Αρχικά η ΣΤΑΣΥ εκκένωσε τους δύο συγκεκριμένους σταθμούς, αλλά λίγα λεπτά πριν ανακοίνωσε ότι κλείνουν εντελώς οι γραμμές 2 και 3 του μετρό και δε θα εκτελούνται καθόλου δρομολόγια, καθώς απαιτείται να εκκενωθεί και το Κέντρο Ελέγχου, το οποίο βρίσκεται στο Σύνταγμα. Κατά συνέπεια έκλεισαν οι γραμμές 2 και 3 και αυτήν την ώρα δομολόγια εκτελούνται μόνο στη Γραμμή 1, δηλαδή τον πρώην ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρίας, έχουν εκκενωθεί όλοι οι σταθμοί των γραμμών 2 και 3 και οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή: ethnos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σλοβακία: Τραυματισμένος μετά από πυροβολισμούς ο πρωθυπουργός Ρ. Φίτσο

e-enimerosi

Ακριβό μου καύσιμο: Το νέο σύστημα τιμολόγησης εκπομπών βάζει «φωτιά» στην τιμή της βενζίνης

e-enimerosi

Τουρκική πρόκληση στην Χίο

e-enimerosi