Ειδήσεις και Νέα

Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός στο Doradio.gr <<Δημιουργήσαμε στην Ελλάδα το 1ο δίκτυο ασθενών COVID με φυσική ανοσία>>.

Aνακοίνωσε πως δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 1ο δίκτυο (ευρωπαϊκό) ασθενών COVID με φυσική ανοσία.

Αναφέρθηκε στα υψηλά νούμερα των κρουσμάτων, τόνισε πως δεν γίνεται συντονισμένος έλεγχος των τεστ και πώς γίνονται με τυφλό τρόπο. Αναφέρθηκε και για τα αντισώματα και για τα μονοκλωνικά, μίλησε για το εμβόλιο και τους εμβολιασμούς όπως και τις επιπτώσεις του καπνού στον κορωνοϊό.

<<Στην Ελλάδα φτιάξαμε το πρώτο δίκτυο ασθενών COVID, το Ευρωπαϊκό δίκτυο όπου ένα από τα θέματα τα οποία θα ασχοληθούμε είναι το ζήτημα της φυσικής ανοσίας, και πόσο έχει πολιτικοποιηθεί. Με το να θεωρούμε ότι είναι εμβολιαστική ανοσία, είναι καλύτερη από τη φυσική, να θεωρούμε αυτούς που έχουν ισχυρότερη ανοσία, από την φυσική που είχαν την ατυχία που νόσησαν, να χάνουν τα προνόμια, σε εισαγωγικά, να χάνουν το πιστοποιητικό νόσησης, και να φαίνεται ότι δεν έχουν ανοσία ενώ έχουν την ισχυρότερη ανοσία από του εμβολιασμένους>>.

Ακούστε όλη την συνέντευξη.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Δίωξη για απιστία σε 8 στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΓΑΙΑ ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ

e-enimerosi

Σλοβακία: Τραυματισμένος μετά από πυροβολισμούς ο πρωθυπουργός Ρ. Φίτσο

e-enimerosi

Ακριβό μου καύσιμο: Το νέο σύστημα τιμολόγησης εκπομπών βάζει «φωτιά» στην τιμή της βενζίνης

e-enimerosi