Ειδήσεις και Νέα

Ολικό λοκντάουν σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα – Week News Hagen

Σε ολικό λοκντάουν περνούν από το πρωί της Παρασκευής και για μια εβδομάδα οι δήμοι Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς, λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου.

Στις περιοχές αυτές θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από 18:00 έως τις 05:00, ενώ κλείνουν και όλα τα καταστήματα λιανικής που άνοιξαν πρόσφατα, δηλαδή κομμωτήρια και click away.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται μόνο οι εργαζόμενοι που θα πρέπει να φέρουν άδεια από τον εργοδότη τους για να μπορούν να κινηθούν.

Κλειστοί θα παραμείνουν και όλοι οι χώροι λατρείας.

Το λοκντάουν θα ισχύσει για μία εβδομάδα και κατόπιν θα επανεξεταστεί η κατάσταση.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, πως σε αυτές τις περιοχές θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Η εφαρμογή των μέτρων ξεκινάει από την Παρασκευή και θα έχουν ισχύ μία εβδομάδα. Ο ίδιος τόνισε πως αναστέλλεται η λειτουργία των εκκλησιών, ενώ προανήγγειλλε και μαζικά rapid tests.

Αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 6 το απογευμα μέχρι τις 5 το πρωι εξαιρουμένων των εργαζόμενων που θα έχουν σχετική άδεια από τους εργοδότες τους. Επίσης κλείνει το λιανεμπόριο και δεν θα ισχυει το click away.

Οι εκκλησίες στις εν λόγω περιοχές θα είναι κλειστές και θα επιτρέπονται μόνο η τέλεση εξόδιων ακολουθιών με παρουσία περιορισμένων ατόμων.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi