Ειδήσεις και Νέα

Ράγισε η δίδυμη σήραγγα του Καραμανλή: Κλείνει για 20 μέρες η Αθηνών – Σουνίου

Σε πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου από τις 8 μ.μ. και για ένα 15ημερο προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής λόγω σοβαρών βλαβών που εντοπίστηκαν στη σήραγγα «Λουμπάρδα» (Τρύπες του Καραμανλή).

Στις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αποφάσισαν η Γενική Διεύθυνση Έργων και Υποδομών της Περιφέρεια Αττικής, σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής περιλαμβάνεται επίσης η εγκατάσταση σχετικής σήμανσης σε κρίσιμους οδικούς κόμβους «Πηγαδάκια» και «Yabanaki», για την καθοδήγηση των οδηγών στον εναλλακτικό οδικό άξονα καθώς και συνεχής αναγραφή μηνυμάτων στις Πινακίδες Μεταβλητών Μηνυμάτων των οδικών αρτηριών της Περιφέρειας και ανάρτηση σχετικού χάρτη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.

Για το θέμα μάλιστα πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου ο Γιώργος Πατούλης επισήμανε ότι προτεραιότητα αποτελεί η ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών. «Τα αρμόδια συνεργεία θα προβούν στις αναγκαίες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και τον περιορισμό της ταλαιπωρίας των οδηγών στο ελάχιστο δυνατό» προσέθεσε και απηύθυνε έκκληση προς τους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες και τη σχετική σήμανση προς τις παρακαμπτήριές οδούς για την διευκόλυνση τους.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi