Ειδήσεις και Νέα

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δημοσιογράφος ήταν έξω από το σπίτι του και ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του.

Γιώργος ΚαραϊβάζΟι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα. Δύο άτομα με κράνη.

Οι δράστες γνώριζαν ακριβώς το πρόγραμμα του γνωστού δημοσιογράφου, φαίνεται να τον παρακολουθούσαν και μόλις επέστρεψε στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν με τουλάχιστον 17 σφαίρες.

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε στο σπίτι του, αφού είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή. Εκεί οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του έναν γεμιστήρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, ενώ οι δράστες χαρακτηρίζονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi