Ειδήσεις και Νέα

Στο γήπεδο του Γαλατσίου για την ομιλία του Έντι Ράμα

Στο γήπεδο Γαλατσίου (Christmas Theatre) θα πραγματοποιηθεί τελικώς η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, ο οποίος θα μιλήσει σε ομοεθνείς του την Κυριακή 12 Μαΐου.

Την άδεια, σύμφωνα με το «MEGA» και την εκπομπή «LIVE News», έδωσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, ενώ τη συμφωνία φέρεται να έκλεισε ο ιδιώτης που διαχειρίζεται μέρος των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Πρακτικά επικυρώθηκε το αρχικό αίτημα, που είχε απορριφθεί, για το γήπεδο Γαλατσίου. Φαίνεται πως υπήρξε έντονο διπλωματικό παρασκήνιο το βράδυ της Τετάρτης. Ο αλβανός πρωθυπουργός δεχόταν τη μία άρνηση μετά την άλλη, την ώρα που η αντιπολίτευση στην Ελλάδα αντιδρούσε έντονα για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MEGA», ο Αλβανός πρωθυπουργός απείλησε ανοιχτά πως αν δεν του δοθεί κλειστός χώρος για τη συγκέντρωση, τότε θα κάνει ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημογραφικό: Οι τρίτεκνοι γίνονται πολύτεκνοι

e-enimerosi

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο

e-enimerosi

Μάρμαρα του Παρθενώνα: Η πιο διάσημη περίπτωση λεηλάτησης αρχαίου μνημείου

e-enimerosi