Ειδήσεις και Νέα

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1: Εργαζόμενοι εγκαταλείπουν το κτίριο.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ενημέρωσαν τους τηλεθεατές πως πρόκειται να γίνει έρευνα για την τοποθέτηση βόμβας και η εκπομπή ενδέχεται να μην προλάβει να επιστρέψει σήμερα.

«Θα πάμε τώρα σε ένα θέμα. Μετά μπορεί και να μη γυρίσουμε. Γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα και μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα μπορεί να καθυστερήσει η εκπομπή να επιστρέψει. Μπορεί και να μην επιστρέψει καθόλου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, κι εμείς να ενημερωθούμε», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που όλοι οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν το κτίριο.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

AstraZeneca: Προχωρά στην απόσυρση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi