Ειδήσεις και Νέα

Τούρκοι ξεφτίλες: Έκοψαν τον εθνικό ύμνο στην μέση – Θρίαμβος για Έλληνα αθλητή μέσα στην Τουρκία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που είναι σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση σαρώνει όποιον αντίπαλο βρίσκεται στο δρόμο του και κατακτά το χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο αήττητος.  Αυτό έγινε και στην Αττάλεια της Τουρκίας που μάλιστα στο τελικό αντιμετώπισε το βαρύ όνομα της οικοδέσποινας χώρας Mustafa Altuntas.

Όπως όμως θα δείτε και στο βίντεο, oι «οικοδεσπότες» έκαναν εφετζίδηκες κινήσεις για να φανεί η τουρκική σημαία περισσότερο από την ελληνική σε συνδυασμό με τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας που… «κόπηκε» στη μέση, μόνο στο πνεύμα του σεβασμού και αθλητισμού δεν κινούνται.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi