Ειδήσεις και Νέα

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον αγνοοεί τις εκκλήσεις των επιστημόνων για ακόμη αυστηρότερους περιορισμούς

Ο  Πρωθυπουργός φέρεται να είναι προσωπικά αντίθετος με τους περιορισμούς του Covid πριν από τα Χριστούγεννα παρά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων.

Ο Μπόρις Τζόνσον αγνόησε τις εκκλήσεις των επιστημόνων για ένα τελευταίο χριστουγεννιάτικο lockdown για να καταστείλει την εξάπλωση της παραλλαγής ”O” με τους υπουργούς να λέγεται ότι σκέφτονται για νέους περιορισμούς μετά την Boxing Day.

Ο επικεφαλής ιατρός της Αγγλίας, καθηγητής Chris Whitty και ο Sir Patrick Vallance, επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος, προειδοποίησαν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου το Σάββατο ότι απαιτούνται αυστηρότερα μέτρα για να σταματήσουν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία που ξεπερνούν τις 3.000 την ημέρα στην Αγγλία.

Οι σύμβουλοι του SAGE λένε ότι τα κρούσματα θα μπορούσαν να διπλασιάζονται κάθε δύο ημέρες, που σημαίνει ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο μολύνσεις θα καταγράφονται κάθε μέρα έως τις 25 Δεκεμβρίου.

Ένας υπουργός μίλησε ανώνυμα στους Times και δήλωσε: «Δεν μπορούμε να έχουμε μια κατάσταση όπου κλειδώνουμε κάθε χειμώνα και σκοτώνουμε την οικονομία. Πρέπει να σταματήσουμε να διαβάζουμε τι συμβαίνει στη Νότια Αφρική όσον αφορά το τι συμβαίνει εδώ. Είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με αχλάδια ».

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi