Πολιτική

Θέατρο του παραλόγου

Τέτοιο θύμησε η σημερινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό σήμερα.

Χριστός Ανέστη φίλες και φίλοι.

Σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας. Ξέρετε από αυτούς τους τηλεοπτικούς σταθμούς που είχαν επιδοτηθεί μέσω της λίστας Πέτσα. Έπεσα εντελώς τυχαία πάνω στη συνέντευξη του και την παρακολούθησα με τον σεβασμό που απαιτείται προς τον θεσμό της θέσης του. Εμένα προσωπικά μου φάνηκε σαν μια προσπάθεια ενός συστημικού τηλεοπτικού σταθμού, να ωραιοποιήσει την εικόνα ενός πρωθυπουργού και μιας κυβέρνησης πλήρως, διαπλεκόμενου/νης. Ρωτήθηκε για πολλά θέματα και οι απαντήσεις που έδωσε ήταν το λιγότερο πρόκληση. Οι απαντήσεις που δόθηκαν από το στόμα του Πρωθυπουργού – προϊσταμένου της κυβέρνησης – δημιούργησαν ή προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια εικόνα τελειότητας στην Ελλάδα. Μια εικόνα ότι ” τι ωραία που είναι τα πράγματα και όσα μου καταμαρτυρούν είναι άδικα” . Και ότι όπως είπε κιόλας , παρόλες τις δυσκολίες κάνουμε εκείνο που μπορούμε καλύτερο για τον κόσμο. Και είπε ότι το 41% των τελευταίων βουλευτικών εκλογών τον υποχρεώνει να πατάει γκάζι χωρίς να αναλογίζεται τίποτα. Δεν έδωσε καμία ξεκάθαρη απάντηση για τα εθνικά θέματα που είναι πολλά . Δεν έδωσε καμία ξεκάθαρη απάντηση για τα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη, για τα θέματα της εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας, δεν θυμάμαι να ασχολήθηκε κι ο δημοσιογράφος με το μέγα θέμα του δυστυχήματος των Τεμπών στο οποίο χάθηκαν εντελώς τσάμπα τόσες ζωές. Έδωσε μια συνέντευξη ο κύριος Μητσοτάκης και υπεραμύνθηκε ως όφειλε ως πολιτικός προϊστάμενος, των επιλογών του και της κυβέρνησης του , εν μέσω σκανδάλων, εν μέσω έντονης αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας μας , εν μέσω όλων των δυσβάσταχτων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας στην Ελλάδα και δεν ακούσαμε ένα σχέδιο , ένα πλάνο για το πώς θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες. Για το πώς θα διεκδικήσει η πατρίδα μας αυτά που επιβάλλεται να διεκδικήσει όσον αφορά τα εθνικά θέματα. Δεν είδα ούτε μια στιγμή τον κατά τα άλλα καλό δημοσιογράφο να “ζορίζει” όπως λέμε στην καθομιλουμένη τον πρωθυπουργό που επί ημερών του ( και εκείνου) έχουν γίνει τα μύρια όσα, για να εμβαθύνει σε πολύ σοβαρά θέματα. Και έτσι να καταλάβει κι ο κόσμος και να νιώσει ασφάλεια κυβερνητική.

Με άλλα λόγια. Μια συνέντευξη του Πρωθυπουργού της χώρας μας θέατρο του παραλόγου.

Γνώμη μου είναι ότι όσο πιο γρήγορα ξεμπλέξει η Ελλάδα από αυτές τις ξένων συμφερόντων ελληνικές κυβερνήσεις, τόσο καλύτερα θα ήταν.

Φτάνει πια κύριε Μητσοτάκη. Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα. Τίποτα δεν έχετε κάνει για να σας αντιμετωπίζει με τόση εύνοια το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην τοξικότητα, τον λαϊκισμό και τα λεφτόδεντρα

Χρήστος Μουρτζούκος

Η μάχη της Κρήτης για τα κόμματα ενόψει Ευρωεκλογών

e-enimerosi

Emailgate: Πρόστιμο 400.000 ευρώ στο ΥΠ.ΕΣ και 40.000 στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου