Βίντεο

Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελληνισμού.

Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελληνισμού: Οι ομογενείς στην Ευρώπη ανασυντάσσονται, η ομογένεια δυναμώνει και δημιουργεί. Είναι η προσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες της Ευρώπης με την δημιουργία ενός οργανισμού για να δυναμώσουν και να αναδείξουν την ελληνική ομογένεια σε όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποί του, εργάστηκαν επί ενάμιση χρόνο για την δημιουργία του και τις βάσεις που θα έχει για να μπορέσει να συγκροτηθεί και να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα. Μια κίνηση η οποία έχει να κάνει καθαρά από ομογενείς και δεν σχετίζεται με άλλους παράγοντες, είναι καθαρά ένας ελεύθερος φορέας ο οποίος ονειρεύεται το μέλλον της ομογένειας δημιουργικό και ενεργητικό, είναι ένα παράδειγμα της νέας γενιάς των ομογενών.

Επιστήμονες, και ελεύθεροι επαγγελματίες, όπου η αγάπη τους για την Ελλάδα τους ώθησε σε αυτή την πολύ σημαντική κίνηση, μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία τόσο από τους ανθρώπους οι οποίοι θα τον καταρτίζουν και επίσης με επαφές και πρωτοβουλίες και από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Οι ομογενείς της Ευρώπης θέλουν να δυναμώσει η φωνή τους, να έχουν λόγο και έργο, τόσο στο χώρο της ομογένειας όσο και για το τι συμβαίνει στη μητέρα πατρίδα.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Κραυγή αγωνίας για τα σχολεία στο Μόναχο

Χρήστος Μουρτζούκος

Γιώργος Ανθρακεύς: Μόνο στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου για οριοθέτηση με την Τουρκία εφόσον πάμε σε διεθνές δικαστήριο

Αυφαντής: H ελληνική εξωτερική πολιτική υποτιμάται για το συμφέρον μιας πολιτικής οικογένειας στην Ελλάδα

e-enimerosi