Βίντεο

Κομηνός Γεώργιος: Υποψήφιος ευρωβουλευτής

Στο ραδιόφωνο του απόδημου παλμού μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής από την Θεσσαλονίκη Κομνηνός Γεώργιος.

Λόγω τεχνικού προβλήματος στην ηχογράφηση, δεν καταγράφηκε σωστά η συνέντευξη αλλά επιγραμματικά θα αναφέρουμε τα θέματα της συζήτησης.

Τονίστηκε η ανάγκη να ψηφίσει ο κόσμος της επικείμενες ευρωεκλογές και να δώσει το παρόν με την ψήφο του σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Αναφέρθηκε στο τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα και την έλλειψη στρατηγικού προγράμματος για την λύση του δημογραφικού αλλά και την αποψίλωση της ελληνικής περιφέρειας. Στην προοπτική η Ελληνική Λύση να πάρει ένα ποσοστό στο 12 με 13% και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα λάθη των κομμάτων εξουσίας.

Τις προσμίξεις στο ελληνικό μέλι και την έλλειψη ελέγχου στην αγορά, την αυξημένη ακρίβεια, και η έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για την επι της πράγμαση αποκέντρωση.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Χαρβαλιάς: Για το σχολικό κτίριο στο Μόναχο: <<Πρέπει να τσακιστεί το ελληνικό κράτος να βρει τρόπο να μην κλείσει>>

Κραυγή αγωνίας για τα σχολεία στο Μόναχο

Χρήστος Μουρτζούκος

Γιώργος Ανθρακεύς: Μόνο στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου για οριοθέτηση με την Τουρκία εφόσον πάμε σε διεθνές δικαστήριο