Βίντεο

Μάριος Παπαευσταθίου: Ένας λόγος της ανοδικής πορείας του Χρηματιστηρίου, είναι ότι η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει ζητήματα πολιτικού ρίσκου.

Ο κ. Παπαευσταθίου αναφέρθηκε στην άνοδο του χρηματιστηρίου και πως ένας λόγος της πορείας αυτής, είναι ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ζητήματα πολιτικού ρίσκου.

Μίλησε για την θετική ατζέντα στα οικονομικά της πατρίδας μας, στην πιθανή πτώση των επιτοκίων από το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Πως έχει επηρεαστεί θετικά η οικονομία μετά και τις αναβαθμίσεις της  οικονομίας, αλλά και την ”κατάκτηση” της επενδυτικής βαθμίδας.

Επίσης πέρα από την οικονομία μίλησε και για τα ακίνητα, για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την ασφάλεια και τις κυβερνοεπιθέσεις.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Βαγγέλης Παπανίκος: Ο πρώτος προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου πιστεύει σε πανελλήνιο ρεκόρ στο Παρίσι και σε κατάκτηση ενός μεταλλίου.

e-enimerosi

Παναγιώτης Παύλος: Αποσχιστικές οι βλέψεις της Τουρκίας στην Θράκη

Χρήστος Μουρτζούκος

Νέες τεχνολογίες-καινοτομίες, εκπαίδευση των ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη

Χρήστος Μουρτζούκος