Βίντεο

Νέες τεχνολογίες-καινοτομίες, εκπαίδευση των ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη

Ο Μάριος Παπαευσταθίου ο εκπαιδευτικός της «Τεχνητής Νοημοσύνης», ο οποίος χρησιμοποιεί καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας για την αύξηση της ποιότητας στην εκπαίδευση με τις κυριότερες αυτών, την ψηφιακή μάθηση και την τεχνολογία.

Χρησιμοποιεί Εκπαιδευτικό υλικό ελκυστικό και σύγχρονο που να δημιουργεί ερεθίσματα για περισσότερη διερεύνηση και εξέλιξη όπως ευχάριστο και χρήσιμο για γονείς και μαθητές. Βραβευμένος πρόσφατα με το χρυσό μετάλλιο για την προσφορά του στην ψηφιακή εκπαίδευση, τις νέες τεχνολογίες της ρομποτικής αλλά και την τεχνητή νοημοσύνη, μιλάει στην εκπομπή ΄΄Με την ματιά του απόδημου΄΄ στον απόδημο παλμό, για αυτήν την διάκρισή του και μας εξηγεί την ευεργετική επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης και των νέων τεχνολογιών αλλά και τους κινδύνους αυτών.

Η επίδραση των κοινωνικών δικτύων, οι θετικές επιδράσεις αλλά και εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούμε μέσω αυτών. Όπως ο ίδιος μας αναφέρει, <<ένα κινητό τηλέφωνο ή κάποιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης, όσο κοντά μπορεί να μας φέρει, άλλο τόσο μπορεί να απομακρύνει ανθρώπους που είναι κοντά>>. Όπως και η επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στους σύγχρονους εργασιακούς χώρους.

Πόσο έτοιμοι είμαστε για την εκπαίδευση του μέλλοντος;

Θα πρέπει οι νέες τεχνολογίες να βοηθήσουν τους μαθητές έτσι ώστε και το μάθημα να είναι μαθητοκεντρικό και να βοηθήσουν τους μαθητές. Η επίδραση του νέου ψηφιακού σχολείου, πόσο ωφελεί και που δεν ωφελεί.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στην κάμερα της e-enimerosi: 20 χρόνια μετά το συναίσθημα δεν φεύγει

e-enimerosi

Ο Γιάννης Βρούτσης μιλάει στην κάμερα της e-enimerosi.com, για το πως θα εισέλθουν στο γήπεδο οι Έλληνες του εξωτερικού

e-enimerosi

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ – Ζωντανή εκπομπή

e-enimerosi