Ειδήσεις και Νέα

Πάτρα: Εντολή για το άνοιγμα του τάφου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Την εντολή έδωσε σήμερα η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα.

 

Τα μυστικά που ενδεχομένως κρύβει το τάμπλετ που τοποθετήθηκε στον τάφο της μικρής Τζωρτζίνας μετά από επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου, θα αποκαλυφθούν μετά την εντολή που έδωσε σήμερα η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα.

Η δικαστική λειτουργός λίγες ώρες μετά την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορουμένης Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος κατέθεσε ότι πράγματι μετά από επιθυμία της κατηγορουμένης στο μνήμα του παιδιού τους μπήκε το τάμπλετ έδωσε τη σχετική παραγγελία.

Διαβάστε ακόμη: Μανώλης Σφακιανάκης: Η στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου κρύβει πάρα πολλά.

Μετά από αυτή τη δικαστική εξέλιξη άμεσα οι αρχές θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου και την αφαίρεσή του, το οποίο θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας.

Διαβάστε ακόμη: Ραγδαίες εξελίξεις: Το Υπουργείο Υγείας μηνύει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ισραήλ επιτίθεται στο Ιράν.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία.

e-enimerosi

Με δικό της ψηφοδέλτιο η “Επιτροπή για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο”.

e-enimerosi