ΔιασποράΠολιτική

Δώσε τη σφυγμομέτρηση των εκλογών με τη συμμετοχή σου στην δημοσκόπηση της e-enimerosi

Από την Τρίτη το πρωί στις 28 Απριλίου γνωρίζουμε την ημερομηνία των εκλογών καθώς, με ανακοίνωσή του στο υπουργικό συμβούλιο ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους υπουργούς και κατ επέκταση τον ελληνικό λαό πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την 21η Μαΐου.

Σε αυτές τις εκλογές οι οποίες είναι οι πρώτες όπου θα έχουν συμμετοχή οι Έλληνες της διασποράς, το οποίο είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμά του κάθε Έλληνα πολίτη πλέον γίνεται πραγματικότητα. Έτσι θα έχει την ευκαιρία ως κάτοικος του εξωτερικού για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού σύγχρονου κράτους να συμμετέχει στην εκλογική αναμέτρηση από την διασπορά.

Παρότι ο νομοθέτης έχει επιλέξει τον τρόπο διαδικασίας ο οποίος αφαιρεί την ευκαιρία από πολλούς Έλληνες να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική αναμέτρηση, μία διαδικασία από την οποία το μεγαλύτερο ποσοστό της Ελληνικής ομογένειας δυστυχώς, δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές της 21ης του Μάη.

Παρόλα αυτά, όσοι ομογενείς το επιθυμούν θα μπορούν να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία από τους τόπους διαμονής, το ποσοστό αυτό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο παρόλα αυτά, και έτσι η σελίδα μας θέλει να συμμετέχει σε αυτή την προεκλογική περίοδο σφυγομετρώντας τις αντιδράσεις των Ελλήνων της διασποράς με μία δημοσκόπηση για το αν όσοι το επιθυμούν φυσικά θα ψηφίσουν ή όχι στις επερχόμενες εκλογές. Είναι μία δημοσκόπηση η οποία θα ληφθεί υπόψιν και φυσικά είναι μία δημοσκόπηση η οποία είναι ανώνυμη (όσοι το επιθυμούν) και θα έχουμε μόνο το αποτέλεσμα της επιλογής σας με το ”Ναι” ή με το ”Όχι”

Συμμετέχετε και εσείς στην πρώτη δημοσκόπηση της σελίδας μας μιας και θα έχουμε μία εικόνα των Ελλήνων της διασποράς για το πώς βλέπουν την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση και το ποσοστό το οποίο θα λάβει μέρος σε αυτή την διαδικασία.

[yop_poll id=”1″]

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Διάρρηξη στη διεύθυνση Εκλογών του ΥΠ.ΕΣ.

e-enimerosi

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο

Χρήστος Μουρτζούκος