ΒίντεοΓερμανίαΔιασποράΕύρεση ΕργασίαςΤουρισμόςΥπηρεσίες

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ & ΑΓΓΛΙΚΩΝ!

Γράφει η *Χριστίνα Σιμοπούλου.

Κάνε κλικ εδώ για τα δωρεάν μαθήματα!

Γεια σου!

Για να διαβάζεις αυτή την ιστοσελίδα, σίγουρα είσαι Ελληνίδα/Έλληνας που ζει σε γερμανόφωνη χώρα ή σε άλλη χώρα του εξωτερικού. Σίγουρα έχεις αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, ιδιαίτερα στην αρχή της εγκατάστασής σου, σχετικά με την γλώσσα και την επικοινωνία. Αν έχεις γεννηθεί και μεγαλώσει στο εξωτερικό, είσαι από τους τυχερούς! Όμως τι γίνεται όταν δεν ξέρεις να μιλάς ή δεν έχεις χρόνο κι ενέργεια να παρακολουθήσεις μαθήματα;

Μην ανησυχείς! Επειδή σε καταλαβαίνω και ξέρω πώς νιώθεις, δημιούργησα το παραπάνω κανάλι στο YouTube, στο οποίο θα μπορείς να παρακολουθήσεις από την άνεσή σου ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα γερμανικών και αγγλικών! Κάθε εβδομάδα θα δημοσιεύεται νέο μάθημα, που θα σε βοηθά να μιλάς σε διάφορες επικοινωνιακές περιστάσεις της καθημερινότητας.

Μπορείς φυσικά να θέτεις τα ερωτήματά σου και ό,τι άλλο σε απασχολεί στα σχόλια! Θα σου απαντήσω άμεσα!

Περιμένω τα σχόλιά σου, τις απορίες σου και προτάσεις για τα επόμενα μαθήματα!

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Μετάφραση και Διερμηνεία, του Τμήματος Αγγλικής γλώσσας του ΑΠΘ. Εργάζεται ως επίσημη μεταφράστρια, CV Writer, επιμελήτρια κειμένων, ghostwriter κι εκπαιδεύτρια ενηλίκων.

Διδάσκει αγγλικά, γερμανικά, καθώς κι ελληνικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα και δημιουργεί online courses. 

Παρέχει συμβουλευτική καθοδήγηση για συνέντευξη εργασίας, λύνοντάς σας όλες τις απορίες και προσφέροντας υλικό στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα γερμανικά!

Επίσης είναι κάτοχος διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων στην διαφοροποιημένη διδασκαλία & ειδική αγωγή, στην οργάνωση & διοίκηση της εκπαίδευσης, στην αρθρογραφία και στο coaching. Λατρεύει την λογοτεχνία και ασχολείται με την συγγραφή λογοτεχνικών και μη κειμένων και με την ποίηση. 

Εκτός από συνεργάτιδα του https://eurohellenic-news.com/ και του  e-enimerosi.com, είναι ιδιοκτήτρια και CEO του Language Experts, ενός διακεκριμένου μεταφραστικού κέντρου στη Σκύδρα και δημιουργός του ιστότοπου languageexpertstrans.com.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Χαρβαλιάς: Για το σχολικό κτίριο στο Μόναχο: <<Πρέπει να τσακιστεί το ελληνικό κράτος να βρει τρόπο να μην κλείσει>>

Μετά το Λονδίνο, το Παρίσι ανέφερε επίσης ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα εναντίον στρατιωτικών στόχων στη Ρωσία

e-enimerosi

Πώς η Γερμανία έχασε τη Μέση Ανατολή

e-enimerosi