ΓερμανίαΔιεθνή

Ο Ζελένσκι ευχαριστεί την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ευχαρίστησε την Ελλάδα για την προσχώρησή της στη Διακήρυξη Υποστήριξης της G7 για την Ουκρανία.
Το ευχαριστώ στην Ελλάδα.

«Έχουμε ακόμη ένα αποτέλεσμα της συνεργασίας με τους εταίρους μας για εγγυήσεις ασφαλείας. Η Ελλάδα προσχώρησε στη Διακήρυξη των G7 σχετικά με τις εγγυήσεις για την Ουκρανία. Πρόκειται για την 14η χώρα. Εκτός από την Ελλάδα, έχουν προσχωρήσει το Βέλγιο, η Τσεχία, η Δανία, η Φινλανδία, η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Λετονία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Ισπανία και η Σουηδία. Ευχαριστώ κάθε κράτος!», είπε ο Ζελένσκι.

Το ευχαριστώ στην Γερμανία.

«Είναι πολύ σημαντική»… «Ευχαριστώ Γερμανία, ευχαριστώ κόσμε, ευχαριστώ Όλαφ»… «Κάθε ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας σημαίνει πως σώζονται χιλιάδες ζωές». έγραψε ο Ζελένσκι.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Reuters: «Ναι» Πούτιν σε κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία, αν «κλειδώσουν» τα εδαφικά κεκτημένα

e-enimerosi

Η Γερμανία νομιμοποιεί την παιδική πορνογραφία

e-enimerosi

AfD: Παραιτήθηκε από την προεδρεία του κόμματος ο Μαξιμίλιαν Κρα

e-enimerosi