Κοινωνία Κόσμος

Κρίσιμες ώρες στον Εβρο: Σύσκεψη Frontex, Αμερικανών & Ευρωπαίων – Επίκειται εισβολή χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα!

Κρίσιμες ώρες στον Εβρο καθώς έλαβε χώρα σύσκεψη μεταξύ Frontex, Αμερικανών και Ευρωπαίων για την επικείμενη εισβολή χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα! 

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε  στην Ορεστιάδα.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr στην σύσκεψη – που κρατήθηκε μυστική μέχρι πριν λίγες ώρες -μετείχαν πάνω από 50 στελέχη από ευρωπαϊκές χώρες, τις ΗΠΑ, την FRONTEX που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Έβρου, φυσικά της Ελληνικής Αστυνομίας, της Συνοριοφυλακής, του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής αλλά και της γνωστής εταιρείας Intracom, η οποία έχει αναλάβει την ηλεκτρονική παρακολούθηση των συνόρων με διάφορα συστήματα.

Στην σύσκεψη επρόκειτο να παραστεί και ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά εκπροσωπήθηκε μέσω στενού του συνεργάτη.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, οι μετέχοντες στην σύσκεψη επισκέφθηκαν τον γνωστό φράχτη που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή και στα σύνορα με την Τουρκία.

Στον Εβρο, έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες για μαζική συγκέντρωση χιλιάδων μεταναστών στην περιοχή της Αδριανούπολης, οι οποίοι ετοιμάζονται να περάσουν μέσω του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα, ενώ τις τελευταίες ημέρες είναι γνωστό ότι υπάρχουν αυξημένες μεταναστευτικές ροές.

Ο αριθμός που αναφέρεται είναι τεράστιος καθώς προσεγγίζει τους 40.000 αλλοδαπούς. Ολοι αυτοί έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στις 15 Απριλίου από την Κωνσταντινούπολη στην κεντρική Ευρώπη μέσω φυσικά της Ελλάδας, της μόνης χώρας στα Βαλκάνια με ανοικτά σύνορα.

Τον συντονισμό αυτού του τεράστιου εγχειρήματος της “εισβολής” (ουσιαστικά ανεμπόδιστης εισόδου)  έχει αναλάβει ΜΚΟ, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων επικοινωνούν πρόσφυγες και μετανάστες κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους από τις χώρες τους προς την Ευρώπη, προκειμένου να ενημερώνονται για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να περάσουν χερσαία και θαλάσσια σύνορα.

Κάτι αντίστοιχο, µε ένα πλήθος µεταναστών και προσφύγων, που άγγιζε τα 15.000 άτοµα, επιχειρήθηκε το 2017, µε σηµείο εκκίνησης και πάλι την Κωνσταντινούπολη και προορισµό τα σύνορα στην περιοχή της Αδριανούπολης.

Κάποιος έχει ξεσηκώσεις χιλιάδες αλλοδαπούς στην Ελλάδα με αποτέλεσμα τα σκηνικά που βλέπουμε σε Διαβατά και Σταθμό Λαρίσης.

πηγή: pronews.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Ρόδο

e-enimerosi

ΝΤΡΟΠΗ σου in.gr

Χρήστος Μουρτζούκος

ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΗΣΤΗ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?

e-enimerosi