Διατροφή υγείαΚοινωνία Κόσμος

Τρόφιμα μολυσμένα με απορρυπαντικό βρέθηκαν σε γερμανικό βρεφονηπιακό σταθμό

Συνέβη στο Λεβερκούζεν.

Μια περίεργη υπόθεση διερευνούν οι γερμανικές αρχές: Άγνωστος μόλυνε με απορρυπαντικό τρόφιμα που προορίζονταν για τα 60 παιδιά ενός βρεφονηπιακού σταθμού στο Λεβερκούζεν!

Ευτυχώς, τα μολυσμένα τρόφιμα δεν καταναλώθηκαν διότι μύριζαν τόσο έντονα που η επιμόλυνση εντοπίστηκε αμέσως. Ο άγνωστος δράστης φέρεται να ψέκασε τα τρόφιμα με απορρυπαντικό σπρέι.

Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Bild, αρχικά θεωρήθηκε υπεύθυνος ο προμηθευτής των τροφίμων, αλλά αργότερα αποκλείστηκε αυτό το ενδεχόμενο αφού βρέθηκαν μολυσμένα τρόφιμα διαφορετικών προμηθευτών. Πλέον, η αστυνομία ερευνά προς πάσα κατευθυνση ενώ ελέγχεται και το ενδεχόμενο εμπλοκής μιας γυναίκας η οποία εργάζεται στην κουζίνα του βρεφονηπιακού σταθμού και δεν παρουσιάστηκε στην αστυνομία για κατάθεση, ούτε έχει ξαναεμφανιστεί στο σταθμό…

Για την υπόθεση έχει κινητοποιηθεί η Εκκλησία του Λεβερκούζεν, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, η οποία είναι χορηγός του συγκεκριμένου σταθμού και έχει καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Πολλοί γονείς ήδη πήραν τα παιδία τους από τον εν λόγω παιδικό σταθμό.

πηγή: onmed.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Ρόδο

e-enimerosi

Υπερβολικός ύπνος: Με ποιες παθήσεις συνδέεται (εικόνες)

e-enimerosi

Οι τέσσερις καλύτερες ασκήσεις για να χάσετε βάρος

e-enimerosi