Κύπρος

O σφετερισμός των ελληνικών περιουσιών στην κατεχόμενη Κύπρο.

Ντοκουμέντα σχετικά με το πως γίνεται ο σφετερισμός των ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, εξασφάλισε το κυπριακο κανάλι OMEGA.

Σε παρέμβαση του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Παφίτης, ανέφερε ότι οι εικόνες (που θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο) είναι πραγματικά συγκλονιστικές για το μέγεθος της ανάπτυξης που υπάρχει στο κατεχόμενο Τρίκωμο και το πόσο ραγδαίος είναι ο παράνομος οικοδομικός οργασμός.

Η ιστοσελίδα εταιρείας η οποία μέσα από διαδραστικό χάρτη παρουσιάζει όλες τις αναπτύξεις της περιοχής Long Beach στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Με μια περιήγηση στον χάρτη βλέπουμε τα ονόματα των αναπτύξεων την τοποθεσία τους αλλά και τα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης.

Μάλιστα μπορούμε να δούμε εκ πρώτης ότι πρόκειται για αναπτύξεις πολυτελείας με μεγάλο αριθμό συγκροτημάτων και επιλέγοντας τυχαία μια από τις αναπτύξεις βλέπουμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση διαφημίζεται ότι η εν λόγω ανάπτυξη έχει κτιστεί όπως η ίδια η εταιρεία αναφέρει σε 70 στρέμματα γης, ελληνοκυπριακής γης η οποία παράνομα τυγχάνει σφετερισμού.

Τώρα το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι ότι σε κάποιες από τις αναπτύξεις υπάρχουν και σχετικά βίντεο αναρτημένα στο διαδίκτυο που διαφημίζουν όλες τις ανέσεις και πολυτέλειες που παρέχει η κάθε ανάπτυξη, ενώ ακόμη και διαφήμιση σε εικόνα 360 μοιρών διαφημίζονται οι συγκεκριμένες αναπτύξεις όπου ο καθένας μπορεί να δει όλους τους χώρους της ανάπτυξης όπως παραδείγματος χάρη την πισίνα, το σαλόνι ενός διαμερίσματος στο συγκεκριμένο συγκρότημα και όλες τις ανέσεις που παρέχει ή ακόμη και τη θέα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Πρόκειται για πολύ λυπηρές εικόνες αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για παράνομες αναπτύξεις σε ελληνοκυπριακή γη, κατέληξε.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή Αρχική εικόνα αρχείου: Τουρκική προεδρία AP, Pool

Σχετικές αναρτήσεις

Γιούνκερ: Το Eurogroup μεταχειρίστηκε λάθος την Κύπρο το 2013

e-enimerosi

Κύπρος: Το Κατάρ βάζει στο τραπέζι ενδιαφέρον για το λιμάνι Λάρνακας

e-enimerosi

Γι’ αυτό ξεχάστηκε η εισβολή-κατοχή

e-enimerosi