Λογοτεχνία

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΚΝΗΣ: ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ

Ο Ιωάννης Μπάκνης γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στη Χαριλάου και αποφοίτησε από το λύκειο της περιοχής. Από πολύ νωρίς τον έλκυσε η ομορφιά της φύσης, ο αθλητισμός και το ξεπέρασμα των ορίων ψυχικών και σωματικών.

Στα είκοσι τρία του γνώρισε την επί 34 συναπτά έτη σύντροφό του με την οποία απέκτησαν δύο αγόρια. Για δέκα χρόνια εργάστηκε ως υπεύθυνος πωλήσεων σε μεγάλη πολυεθνική και τα επόμενα δέκα ως εμπορικός αντιπρόσωπος. Συγχρόνως ασχολήθηκε με ζήλο και εξειδίκευση και διακρίθηκε σε πολλά δύσκολα αθλήματα και extreme sports και εκπαιδεύτηκε στη γιόγκα και στο Fitness. Ερεύνησε σε βάθος και με ζήλο αυτό που λέγεται “νους υγιής εν σώματι υγιή” και συνέγραψε σχετικό βιβλίο με τίτλο “εν σώματι υγιεί”.

Σήμερα στα 57 του, βαθύς γνώστης της σχέσης νου -σώματος, λάτρης της Ελευθερίας και των αρχαίων Ελληνικών και πανανθρώπινων αξιών και ιδανικών, επιχειρεί με το δεύτερο βιβλίο του να μεταδώσει ένα κάλεσμα ελευθερίας, να κινητοποιήσει σε αφύπνιση και απόδραση από την εγχώρια και παγκόσμια δυστοπία που επιχειρείται, όλους τους καλοπροαίρετους έμψυχους που δυσφορούν μέσα στην εγχώρια και παγκόσμια υποβάθμιση και δεν αποδέχονται όλο αυτό το έρεβος ως φυσιολογικό.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

“Ταξίδεψε σε τόπους μαγικούς, κάνε ΑΥΤΟ το βιβλίο καθρέπτη της αυτοβελτίωσης σου, δώσε απρόσμενα τη λύση στο πρόβλημα σου, κάντο δώρο στον εαυτό σου και σ΄ έναν φίλο σου. Θ΄ αρχίσεις να βλέπεις πίσω από την κουρτίνα των γεγονότων και θα βρεις τις λύσεις για την εγχώρια και παγκόσμια δυστοπία. Αυτό το βιβλίο μπορεί να γίνει σκαλοπάτι προς την πολυπόθητη Ελευθερία ΣΟΥ!”

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ( ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ)
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ

“Αν νιώθεις δέος με τη θύμηση των Ελλήνων ηρώων και φιλοσόφων, αν με το ζόρι συγκρατείς τα δάκρυα σου στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου, αν το “Ελευθερία ή θάνατος” σε δονεί σύγκορμο, αν το “Μολών Λαβέ” είναι η αφθόρμητη απάντηση στους εχθρούς της πατρίδας, αν ο Θούριος σε απογειώνει, αν το “Γνώθι σαυτόν” είναι οδηγός στη ζωή σου, τότε Χρόνια Πολλά Έλληνα και φιλέλληνα.
Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε θα νικήσεις!

Μετά τις ευχές ας περάσουμε και στην πράξη.

Καλή λευτεριά που επιτυγχάνεται μόνο με καθημερινά ΟΧΙ”

Ιωάννης Μπάκνης

Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news.

Σχετικές αναρτήσεις

10ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης “K.Π. Καβάφης” 2024

e-enimerosi

ΙΟΥΛΙΟΣ

e-enimerosi

ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

e-enimerosi