Ειδήσεις και Νέα

Αδιανόητο, πατατάκια με «γεύσεις πέους» και «αιδοίου».

Ρυπαρό σκεπτικό, σύμφωνα με την εταιρεία το προϊόν δημιουργήθηκε με αφορμή μια έρευνα που καταδεικνύει πως «οι μιλένιαλς κάνουν τρεις φορές λιγότερο σεξ από τους γονείς τους στην ίδια ηλικία».
Πρόκειται για προϊόντα της λιθουανικής εταιρείας τσιπς Chazz, η οποία αρχικά κυκλοφόρησε τα πατατάκια το 2022 με γεύση αιδοίου και στη συνέχεια και με γεύση πέους. Τα εν λόγω πατατάκια προορίζονται για «γενναίους» και «ελεύθερους ανθρώπους», γράφει στην περιγραφή του προϊόντος.

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες γονέων για πατατάκια που διακινεί ελληνική εταιρεία με έδρα τα Χανιά της Κρήτης τα οποία ενώ απευθύνονται μόνο σε ενήλικες, κάνουν θραύση σε παρέες ανηλίκων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cibum.

Τα πατατάκια με τιμή πώλησης σχεδόν 10 ευρώ αποστέλνονται στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης και στις ΗΠΑ, ενώ μεταξύ των χωρών που διακινούν τα συγκεκριμένα πατατάκια είναι και η Ελλάδα. Τα διανέμει εταιρεία διαδικτυακής πώλησης με έδρα τα Χανιά και παρόλο που αναφέρεται ότι απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες (18+), μικρά παιδιά καταφέρνουν να τα αποκτήσουν διαδικτυακά, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, τα «ακατάλληλα» σνακ πωλούνται και σε περίπτερα κάνοντας τα, ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμα σε μικρά παιδιά.

Όπως αναφέρει το «cibum», τα δημοφιλή στα ελληνόπουλα σνακ, αποτελούν όπως λένε οι καταγγελίες, πρόκληση για τα παιδιά και κάνουν ό,τι μπορούν για να μάθουν τις «απαγορευμένες» γεύσεις. Σε αυτές τις ηλικίες (παιδική και προεφηβεία) ό,τι αφορά στο σεξ είναι μία ακαταμάχητη πρόκληση, λένε οι γονείς, οι οποίοι, όπως φαίνεται, δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο το διαδίκτυο αλλά και τα τρόφιμα. Στη συσκευασία του προϊόντος, βέβαια, τονίζεται ότι απευθύνεται σε καταναλωτές 18+, αλλά στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις επισημάνσεις τροφίμων, δεν προβλέπεται ηλικιακή κατηγοριοποίηση των τροφίμων (πλην των βρεφικών). Αυτό σημαίνει ότι κανένας περιπτεράς, ούτε και η διαδικτυακή εταιρεία μπορούν να κατηγορηθούν εάν τα πουλήσουν σε ανήλικους. Συνεπώς η επισήμανση είναι παραπλανητική, παράνομη και σκοπό έχει να ενισχύσει την πρόκληση πώλησης σε ανήλικους.

Πάνω στη συσκευασία με τη γεύση αιδοίου (pus*y flavor) φιγουράρει μια χυμώδης γυναίκα με κόκκινα εσώρουχα, αλά Τζέσικα Ράμπιτ, καθισμένη σε ένα σωρό τσιπς, ενώ στην συσκευασία με γεύση πέους (d*ck flavor) ένας άντρας, σαν τον ταρζάν, με ένα φύλλο συκής να καλύπτει το επίμαχο σημείο. Μάλιστα έχει και… κοινωνικά μηνύματα, όπως «όλα τα σώματα είναι νόστιμα», «ναι στο σεξ» κτλ.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Emailgate: Πρόστιμο 400.000 ευρώ στο ΥΠ.ΕΣ και 40.000 στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Γαλάζια Σημαία 2024: Δεύτερη η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία

e-enimerosi

Τέμπη: Επιστολή Καρυστιανού στον Κ. Μητσοτάκη – «Αν δεν μου απαντήσετε στα ερωτήματα, παραιτηθείτε»

e-enimerosi