Ειδήσεις και Νέα

Νέο βίντεο του προέδρου Τραμπ από το νοσοκομείο αυτή τη φορά

“Ξεκίνησα να αισθάνομαι καλά.” Αυτό το μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ από το νοσοκομείο Walter Reed, μετά τις διαρροές ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή.

Ο Πρόεδρος είπε ότι και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ είναι καλά στην υγεία της. Και ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσοκομειακό προσωπικό που τον φροντίζει από την Παρασκευή το βράδυ.

«Ήρθα εδώ, δεν ένιωθα τόσο καλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, εργαζόμαστε σκληρά για να επιστρέψω – πρέπει να επιστρέψω γιατί πρέπει να κάνουμε την Αμερική ξανά υπέροχη», είπε στο βίντεο ο πρόεδρος.

Ο κ. Τραμπ συνέχισε: “Θα νικήσουμε αυτόν τον κορωναϊό ή ό, τι θέλετε να το ονομάσετε.”

“Η πρώτη μας κυρία τα πάει πολύ καλά … Η Μελάνια την χειρίζεται πολύ ωραία (εννοεί την ασθένεια). Όπως πιθανώς έχετε διαβάσει, είναι ελαφρώς νεότερη από εμένα, λίγο λίγο. Και επομένως, απλά γνωρίζουμε την ασθένεια, γνωρίζουμε την κατάσταση με την ηλικία έναντι των νεότερων ανθρώπων. Και η Μελάνια αντιμετωπίζει στατιστικά, όπως υποτίθεται ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο “, είπε.

“Νομίζω ότι θα επιστρέψω σύντομα,” δήλωσε. “Η θεραπευτική, την οποία παίρνω αυτή τη στιγμή … μοιάζουν με θαύματα που έρχονται από τον Θεό.”

Δεν είναι σαφές πότε έγινε εγγραφή αυτού του βίντεο.

Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικές αναρτήσεις

Δίωξη για απιστία σε 8 στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΓΑΙΑ ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ

e-enimerosi

Σλοβακία: Τραυματισμένος μετά από πυροβολισμούς ο πρωθυπουργός Ρ. Φίτσο

e-enimerosi

Ακριβό μου καύσιμο: Το νέο σύστημα τιμολόγησης εκπομπών βάζει «φωτιά» στην τιμή της βενζίνης

e-enimerosi