Ειδήσεις και Νέα

Βόμβα Τραμπ για το ΝΑΤΟ. ”Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στα μέλη που δεν πληρώνουν στην συμμαχία”.

Σε συζήτηση με ηγέτη που δεν κατονόμασε και ερωτηθείς αν η Ρωσία εφόσον και είναι ο ίδιος πρόεδρος των ΗΠΑ, επιτεθεί σε σύμμαχο ο οποίος δεν πληρώνει τους λογαριασμούς στο ΝΑΤΟ, τότε η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί χωρίς τον ΝΑΤΟ να την υποστηρίξει.

Αυτά ανέφερε ο Τράμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην νότια Καρολίνα. <<Φρικτά και ανισόρροπα >> σχολίασε ο Λευκό Οίκος για τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Να τονιστεί πως στις δημοσκοπήσεις μεταξύ Μπαϊντεν και Τράμπ, ο πρώην πρόεδρος προηγείτο με 5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του νυν προέδρου.

Με όσα έχει υποστηρίξει στο παρελθόν, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως μιλάει για τον καγκελάριο Όλαφ Σόλτς και την Γερμανία.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Αρχική εικόνα: © AFP/Scott Olson

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi