Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Δόθηκε η εντολή να προχωρήσει η Ελλάδα πιο γρήγορα.

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στους «Σπαρτιάτες» χωρίς να τους κατονομάσει, «θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την εμπιστοσύνη της Πολιτείας».
Ο Πρωθυπουργός τόνισε:

«Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στο δρόμο των μεγάλων αλλαγών. Εκλεισαν οριστικά έναν κύκλο τοξικότητας που μας κράτησαν πίσω. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ.

Νιώθω βρύτερα το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα, δεν υπόσχομαι θαύματα, θα μείνω πιστός στο σχέδιο για την πατρίδα, δεν θα ανεχθώ καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά. Είμαστε δίπλα στους πολίτες, θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την εμπιστοσύνη της Πολιτείας.

Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, για να δεύτερη θητεία με πιο αποτελεσματικό κράτος, καλύτερη υγεία και παιδεία, ισχυρότερη πατρίδα. Από αύριο η νέα κυβέρνηση καλείται να αποτυπώσει σε έργο τη δικαίωση των προσδοκιών που δικαίωσε η κάλπη. Ο λαός μας έδωσε μια ασφαλή πλειοψηφία, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν με ταχύτητα».

Δείτε τη δήλωση

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Emailgate: Πρόστιμο 400.000 ευρώ στο ΥΠ.ΕΣ και 40.000 στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Επιστολική ψήφος: Την Τρίτη 28 Μαΐου η λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές

Χρήστος Μουρτζούκος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗ

e-enimerosi