Βίντεο

Ανδρέας Μουντζουρούλιας: Κοινές ασκήσεις Ελλάδας-Ινδίας -Τα ελληνικά μαχητικά στην Ινδία.

Στον απόδημο παλμό και των Μουρτζούκο Χρήστο μίλησε ο Ανδρέας Μουτζουρούλιας διευθυντής του directus.gr για την επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημήτριου Χούπη στην Ινδία και τη συμφωνίες του συνάφθηκαν.

Ο κύριος Χούπης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Ινδικής αμυντικής βιομηχανίας, όπου θα υπάρχει και συνεργασία μεταξύ των δύο βιομηχανιών. Με τις πληροφορίες που έρχονται, να είναι στα ιπτάμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Όπως μα πληροφορεί ο κ. Μουντζουρούλιας θα υπάρξουν κοινές ασκήσεις στην ανατολική μεσόγειο και τον Σεπτέμβριο θα μεταβούν στην Ινδία τα ελληνικά Ραφάλε. Τα μαχητικά μας θα συμμετέχουν σε κοινές ασκήσεις με την αεροπορία της Ινδίας.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Χαρβαλιάς: Για το σχολικό κτίριο στο Μόναχο: <<Πρέπει να τσακιστεί το ελληνικό κράτος να βρει τρόπο να μην κλείσει>>

Κραυγή αγωνίας για τα σχολεία στο Μόναχο

Χρήστος Μουρτζούκος

Γιώργος Ανθρακεύς: Μόνο στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου για οριοθέτηση με την Τουρκία εφόσον πάμε σε διεθνές δικαστήριο