ΒίντεοΙατρική Βιολογία

Τελικά τα παιδιά θα τα φέρνει ο πελαργός?

Καλεσμένος στην εκπομπή του Μουρτζούκου Χρήστου στον απόδημο παλμό, ο Δημήτρης Σταθακόπουλος σε μία συζήτηση έξω από τα συνηθισμένα.

Και αφού δείχνουμε να ”ξεπερνούμε” το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ερχόμαστε προ εκπλήξεως και μαθαίνουμε ότι ήδη έχει δημιουργηθεί DNA άνω των δύο ανθρώπων για να δημιουργηθεί ένα παιδί. Στην συζήτηση αναλύεται και η ευγονική αλλά και το ότι έχουν δημιουργηθεί τεχνητοί όρχεις οι οποίοι σε πειραματόζωα που έχουν πραγματοποιηθεί και δη σε ποντίκια, είδη παράγουν σπέρμα.

Τελικά θα δημιουργούμε παιδιά κατά παραγγελία? Με DNA όπου θα το επιλέγουμε εμείς και από την στιγμή που έχουν δημιουργηθεί τεχνικοί όρχεις και ίσως βρουν εφαρμογή αργότερα στην ανθρωπότητα, θα έρθει και το τέλος της εγκυμοσύνης?

Θα έχουμε παιδιά προϊόν παραγγελίας στο εργαστήριο? Ζοφερή πραγματικότητα, δυστυχώς όμως, έχει έρθει και το μέλλον προμηνύεται σκοτεινό.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ”Ελλήνων συνέλευσις” Αλέξανδρος Οικονόμου στον απόδημο παλμό

Απόστολος Πιστόλας: Η πολιτική ανάλυση της εβδομάδας.

e-enimerosi

Τα μαθηματικά από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.