Ειδήσεις και Νέα

Παπαευσταθίου Μάριος: Ο εκπαιδευτικός της Τεχνητής νοημοσύνης.

Ο καθηγητής που τάραξε τα νερά στην εκπαιδευτική κοινότητα μέσα στον δράσεών του για τις νέες τεχνολογίες στο χώρο της εκπαίδευσης.

Ο Μάριος Παπαευσταθίου εξ ού και ο λόγος, είναι ένα ανήσυχο πνεύμα με εξαιρετική ιδιοσυγκρασία. θέλοντας να εμφυσήσει στα παιδιά τις επιδράσεις των νέων τεχνολογιών όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη, τα κοινωνικά δίκτυα και η ψηφιακή αγορά προσπαθεί μέσω της εκπαίδευσης να μεταλαμπαδεύσει και στην ουσία να μετουσιώσει τις νέες τεχνολογίες στις ιδέες των νεαρών μαθητών. Διδάσκει την ορθή χρήση τους, διότι οι νέες τεχνολογίες πόσο μάλλον δε τα κοινωνικά δίκτυα που είναι τόσο διαδεδομένα στα παιδιά, μπορούν να δώσουν πάρα πολλά οφέλη, αλλά μπορούν επίσης να δώσουν και πολύ δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στα ίδια τα παιδιά όσο και στους γονείς τους.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi