Συμβουλές διατροφής

Eλληνικά γαλακτοκομικά και τυριά με πλήρη λιπαρά για γερό ανοσοποιητικό σύστημα.

Γράφει η Γερακάκη Στυλιανή.
Eλληνικά γαλακτοκομικά και τυριά με πλήρη λιπαρά για γερό ανοσοποιητικό σύστημα.

Για να έχουμε καλή υγεία και γερό ανοσοποιητικό σύστημα, θα πρέπει να καταναλώνουμε πάντα τροφές με πλήρη λιπαρά, όπως γαλακτοκομικά και τυριά.

Τα κορεσμένα λιπαρά που βρίσκονται σε τροφές με πλήρη λιπαρά π.χ στο γάλα, στο τυρί και στο βούτυρο, έχουν ενοχοποιηθεί λανθασμένα και αβάσιμα.

Αποφεύγοντας τις τροφές με πλήρη λιπαρά το μόνο που κάνουμε στην πραγματικότητα είναι κακό στην υγεία μας.

Γιατί οι τροφές με κορεσμένα λιπαρά (από φυσικές πάντα τροφές), έχουν προστατευτική επίδραση στην υγεία μας και περιέχουν πολύτιμα λιπαρά οξέα που μας προφυλάσσουν.

Η Γερακάκη Στυλιανή σπούδασε στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Αμαρουσίου στην ειδικότητα “ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ” και είναι κάτοχος “Βεβαίωσης Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ” από τον Εθνικό οργανισμό Πιστοποίησης προσόντων και επαγγελματικού προσανατολισμού Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Επίσης είναι κάτοχος 2 υποτροφιών με βαθμολογικά κριτήρια.
Είναι απόφοιτη του “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ”.

Έχει αρθρογραφήσει για θέματα διατροφής και υγείας σε πολλά διαδικτυακά περιοδικά και ιστοσελίδες. Μπορείτε να επισκεφτείτε και τη σελίδα της στο Facebook εδώ.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Διατροφή και διακοπή καπνίσματος.

e-enimerosi

Ο εθισμός στην τηλεόραση παχαίνει!

e-enimerosi

Ποιο είναι το πραγματικό γιαούρτι?

e-enimerosi