Άρθρα ΡεπορτάζΒίντεοΔιασπορά

Φιλοξενούμενος στο Focus fm ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ελληνισμού Αλέξιος Ντόνας.

Ενημέρωσε τους ακροατές του Focus FM για τις δραστηριότητες του Ιδρύματος και για τις δράσεις που θα αναλάβει στο μέλλον.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη και στον Focus fm ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ελληνισμού Αλέξιος Ντόνας αναφέρθηκε στις ανάγκες ίδρυσης ενός οργανισμού που θα ενώσει τους Έλληνες της διασποράς με κοινό σκοπό τον εξωελλαδικό ελληνισμό, αλλά φυσικά και την υπεράσπιση του σε τομείς όπως είναι ο πολιτισμός, η γλώσσα, οι τέχνες αλλά και τα εθνικά συμφέροντα.

Μέσα από τη συχνότητα του Focus FM ο κ. Ντόνας ενημέρωσε το κοινό πως στις 15 του Σεπτέμβρη στις Βρυξέλλες θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Ιδρύματος και εν συνεχεία στο ιστορικό πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης θα γίνει μία εκδήλωση η οποία θα έχει ως θέμα τα γλυπτά του Παρθενώνα, η οποία θα κάνει αίσθηση και με αποκαλύψεις, έκπληξη.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ταμέρ Τσιλιγκίρ: Αλλαγή της παθητικής στάσης της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία

e-enimerosi

Αναπόφευκτος

e-enimerosi

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΑΒΑΝΑ

e-enimerosi