Αθλητισμός

Μέγας Καραλής: Δεύτερος στην Ευρώπη με άλμα 5.80 (vid)

Αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στο άλμα επί κοντώ, χρυσό στις καρδιές μας για τον Εμμανουήλ Καραλή, στην μεγαλύτερη μέχρι στιγμής διάκριση της καριέρας του.

Ο 23χρονος πρωταθλητής με άλμα στα 5.80, με την πρώτη προσπάθεια μάλιστα, κατέκτησε τη δεύτερη θέση ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5.85 μέτρα, επίδοση που θα του έδινε και το χρυσό το οποίο κατέκτησε ο Νορβηγός Γκούτορμσεν με άλμα επίσης στα 5.80 ενώ στο βάθρο μαζί με τον Καραλη θα ανέβει ο Πολωνός Λίσεκ.

Είναι το πρώτο μετάλλιο σε μεγάλη διοργανωση για τον Έλληνα πρωταθλητή και το δεύτερο για τα ελληνικά χρώματα στην Κωνσταντινούπολη σε λίγες ώρες, έπειτα από το χρυσό του Τεντόγλου στο μήκος.

Ο Καραλής πέρασε εύκολά τα 5.40, με τη δεύτερη το 5.60, με την πρώτη το 5.70 και το το 5.80 ενώ είχε τρεις αποτυχημένες στα 5.85, επίδοση που την έχει πάντως, αφού πριν από λίγες ημέρες έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ στο ΣΕΦ με 5.86.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Τεντόγλου: Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Κλειστό Στίβου.

e-enimerosi

Καραλής: Και καλύτερη εφετινή επίδοση.

e-enimerosi

Ο ομογενής Γιώργος Καρλαύτης, το νέο αστέρι του super bowl.

e-enimerosi