Ψυχολογία

Φθινοπωρινές κατασκευές για παιδιά με φύλλα δέντρων (vid)

Με τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου αρχίζουμε σιγά σιγά να μαζευόμαστε σπίτι και να περιορίζουμε τις βόλτες ειδικά όταν βρέχει.

Έτσι, η ανάγκη για δημιουργική απασχόληση των παιδιών είναι πιο έντονη. Γιατί δεν θέλουμε απλά να κάνουν κάτι, αλλά να περάσουν καλά και να διασκεδάσουν.

Κι αν οικατασκευές και οι χειροτεχνίες φαντάζουν στα μάτια τους, ειδικά των μεγαλύτερων παιδιών, βαρετές, σας προτείνουμε αυτές τις φθινοπωρινές δημιουργίες με φύλλα!

Μια βόλτα στον κήπο ή σε κοντινό πάρκο με δέντρα είναι επιβεβλημένη για να μαζέψετε φύλλα σε διάφορα σχήματα και χρώματα αλλά και κλαδιά.Πάρτε όσα περισσότερα διαφορετικά φύλλα σε όλες τις υφές που μπορείτε να βρείτε.

Τι μπορείτε να φτιάξετε; Από στεφάνια για την πόρτα μέχρι ζωάκια που προηγουμένως έχετε σχεδιάσει σε χαρτί. Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να διακοσμήσετε τα γυάλινα βαζάκια που σίγουρα έχετε στο σπίτι ή να φτιάξετε ακόμα και μάσκες (χρειάζονται μεγάλα φύλλα).

Έχετε τόσες πολλές επιλογές που ένα απόγευμα δεν είναι αρκετό. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πάρτε ιδέες.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γιατί οι ευτυχισμένοι άνθρωποι μυρίζουν διαφορετικά.

e-enimerosi

Φαγητό: 4 τρόποι που επηρεάζει την ψυχολογία και τι να κάνετε (εικόνες)

e-enimerosi

Πώς να ενισχύσετε την ψυχική ανθεκτικότητα των παιδιών

e-enimerosi