Άρθρα ΡεπορτάζΒίντεο

Ανδρέας Μουντζουρούλιας: Η πάσα της Ινδίας για κοινό μέτωπο του ελληνισμού & στα αμυντικά ζητήματα.

Σημαντική παρέμβαση του διευθυντή του directus.gr στο ραδιόφωνο του ”Απόδημου παλμού” για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη την επόμενη Δευτέρα στην Ινδία.

Οι σημαντικές συμφωνίες που έρχονται, οικονομικές και αμυντικές, αλλά και η σημαντική γεωπολιτική και γεωστρατηγική που μπορεί να αποκτήσει η Ελλάδα. 

Οι συμφωνίες που έρχονται θα εμβαθύνουν στον οικονομικό τομέα αλλά και τον ενεργειακό. Με έναν όγκο συναλλαγών που ανέρχεται στα 1,32 δισεκατομμύρια και τις εξαγωγές περίπου στα 235 εκατομμύρια δίνεται μια τεράστια ευκαιρία στην Ελλάδα για περαιτέρω αύξηση του όγκου των εξαγωγών.

Σημαντική και ευκαιρία που δίνεται για αμυντικές συνεργασίες όπου θα έχουν αντίκτυπο και στην Κύπρο. Να θυμίσουμε πως η αρχή έγινε με την κοινή άσκηση ”Ηνίοχος – 2023”  και την κοινή παρουσία του πολεμικού πλοίου της Ινδίας με την Φρεγάτα ”Νικηφόρος Φωκάς”  στην Σούδα.

Όλα αυτά στην πολύ θετική επίσκεψη του του Ναρέντα Μόντι τον Αύγουστο του 2023 στην Ελλάδα.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Το ανθισμένο Λεμονοδάσος.

e-enimerosi

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi