Γερμανία

Απειλή για βόμβα σε γραφεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης του ZDF της Γερμανίας στο Mainz.

Πολλά κτίρια εκκενώθηκαν μετά από απειλή για βόμβα στην έδρα του δικτύου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ZDF στο Μάιντς, σύμφωνα με την Bild.

Μετά από απειλή για βόμβα κατά της ZDF στο Mainz, πολλά κτίρια έχουν εκκενωθεί!

Η αστυνομία στο Μάιντς είπε ότι η απειλή ελήφθη από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας γύρω στις 8:20 π.μ. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων και άλλων ανθρώπων στην τοποθεσία στην περιοχή Lerchenberg, πολλά κτίρια εκκενώθηκαν.

Εμπειρογνώμονες της Κρατικής Εγκληματικής Αστυνομίας και χειριστές σκύλων υπηρεσίας με σκύλους εκρηκτικών βρίσκονταν στο σημείο, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το κτίριο των επιχειρήσεων ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης και το πολυώροφο κτίριο στο οποίο βρίσκεται η διοίκηση του ZDF επηρεάστηκαν επίσης από την εκκένωση. Συνολικά περίπου 600 άτομα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη δουλειά, αργότερα όμως μπόρεσαν να επιστρέψουν.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γερμανία Ζάαρλαντ: Το υψηλότερο επίπεδο προειδοποίησης σε 6 σημεία για τις πλημμύρες

Μόναχο: Ακτιβιστές για την προστασία του κλίματος εισέβαλαν στο αεροδρόμιο – Κανένα αεροπλάνο δεν μπορούσε να προσγειωθεί μεταξύ 5 το πρωί και 7 το πρωί

Χρήστος Μουρτζούκος

Σκόπια: «Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται»

e-enimerosi