Άρθρα ΡεπορτάζΔιασπορά

Ευρωπαϊκό ίδρυμα Ελληνισμού: Πλέον και με την δικιά του ιστοσελίδα.

Γράφει ο Μουρτζούκος Χρήστος.

Το Ευρωπαϊκό ίδρυμα Ελληνισμού δημιούργησε την δικιά του ιστοσελίδα όπου μπορείτε να την επισκέπτεστε και να μαθαίνετε για όλες τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις που αναλαμβάνει.

Επισκεπτόμενοι την σελίδα όπου στην αρχική εικόνα διακρίνεται τι άλλο, από το Παρθενώνα και τις Καρυάτιδες, σε μία εναλλαγή φωτογραφιών. Μας ενημερώνουν για το πώς εμπνεύστηκαν και πως επήλθε η συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων του διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των μελών για να ιδρυθεί αυτή η πολύ σημαντική πρωτοβουλία και να ενώσει επί τοις πράγμασι όλο τον ελληνισμό όχι μόνο της Γερμανίας και της Ευρώπης, αλλά γιατί όχι όμως και όλου του κόσμου.

Και αφού περιηγηθούμε στην αρχική σελίδα όπου μας ενημερώνουν πώς συστάθηκε η ελληνική διασπορά για την δημιουργία αυτού του πολύ σημαντικού εγχειρήματος από τους Έλληνες της διασποράς για τους Έλληνες της διασποράς και όχι μόνο, μας αναφέρουν το όραμα, την αποστολή, τους στόχους και τους σκοπούς του Ιδρύματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση μας και στην στήλη του προφίλ, μας αναφέρουν ποιοι είναι και μας παρουσιάζουν το όραμα τους και φυσικά με το δικό τους τρόπο μας καλούν να γίνουμε μέλη του οράματός τους. Μας δείχνουν την ομάδα αλλά και το καταστατικό του ευρωπαϊκού Ιδρύματος. Οι δράσεις που αναλαμβάνει με την πρώτη πολύ σημαντική να τοποθετείται στις 15 του Οκτώβρη στη Χαϊδελβέργη, σε μία εκδήλωση η οποία θα αφορά τα γλυπτά του Παρθενώνα ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και η διαμάχη επαναπατρισμού. Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία με πολύ σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση αλλά και θα συμμετάσχουν σε αυτήν.

Επίσης υπάρχει η στήλη με τα ”Νέα” όπου μας ενημερώνουν για τις δράσεις και όλες τις ανακοινώσεις, τις πρωτοβουλίες, αλλά και τις δημοσιεύσεις που αφορούν το ευρωπαϊκό ίδρυμα του ελληνισμού, και φυσικά η στήλη επικοινωνία, όπου μπορείτε να επικοινωνείτε και να κάνετε τις δικές σας προτάσεις να μαθαίνετε για τα νέα του και αν θέλετε κάτι παραπάνω, απλά μπορείτε να  περιηγηθείτε στην πολύ όμορφη ιστοσελίδα του και έτσι να δημιουργηθεί ένας μεγάλος φορέας όπου θα ενώσει την διασπορά θα έχει υπό την σκέπη του συλλόγους και φορείς της διασποράς στην Ευρώπη, και με αυτό τον τρόπο θα δυναμώσει και η φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα.

Μία σημαντική πρωτοβουλία από μόνη της, η ίδρυση του πολύ σημαντικού αυτού οργανισμού. Από κει και πέρα είναι πολύ σημαντικές και οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις που αναλαμβάνει και θα αναλάβει στο μέλλον.

Με την πρώτη επίσημη παρουσίαση να παίρνει σάρκα και οστά στις 15 του Σεπτέμβρη του 2023 στους χώρους της ευρωπαϊκής επιτροπής στις Βρυξέλλες, στην πρωτεύουσα της Ευρώπης, στο κέντρο της Ευρώπης και από το κέντρο της Ευρώπης στο κέντρο της καρδιάς όλου του Ελληνισμού.

Η διασπορά δεν έχει σύνορα, βρίσκεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, όλοι οι Έλληνες, ο ελληνισμός του εσωτερικού και του εξωτερικού ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε τον αθάνατο ελληνικό πνεύμα πολύ ψηλά και να διαφημίσουμε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Εμείς να ευχηθούμε καλή δύναμη καλή συνέχεια στο έργο που ανάλαβαν να τελέσουν, και φυσικά να υπενθυμίσουμε, ότι θέλουν και τη δική μας υποστήριξη. Καλορίζικη η σελίδα σας, και όλοι μαζί να φτάσουμε τον ελληνισμό ψηλά.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Το ανθισμένο Λεμονοδάσος.

e-enimerosi

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi