Βίντεο

Γιάννος Χαραλαμπίδης: Ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ για να λυθεί το Κυπριακό.

Οι εξελίξεις στην Κύπρο, τα γεγονότα στην Πύλα, τα περιστατικά με τους λαθρομετανάστες στον Χλώρακα, και ο τρίτος Αττίλας από την Τουρκία στο νησί. Η γενοκτονία στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ των Αρμενίων και η σιωπή της Διεθνούς κοινότητας.

Tα συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ των δύο γεγονότων σε Κύπρο και Ναγκόρνο-Καραμπάχ, οι παράλληλες πορείες προς εξαφάνιση ανθρώπων από τους τόπους κατοικίας εκατοντάδων ετών, ο κίνδυνος για τον ελληνισμό και οι μελλοντικές επιδιώξεις της Τουρκίας σε Αρμενία και ελληνισμό.

Τα λάθη, οι παραλείψεις των προηγούμενων δεκαετιών, αλλά και οι βλέψεις και ο προγραμματισμός για το μέλλον σε περιοχές οι οποίες τις επόμενες δεκαετίες θα προκαλέσουν την διεθνή γεωπολιτική στρατηγική της Διεθνούς κοινότητας.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την συνέντευξη στο κανάλι μας στο YouTube. Πατήστε το καμπανάκι για να σας έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις, κάντε εγγραφή, γράψτε το δικό σας σχόλιο και το δικό σας like για να υποστηριχθεί η προσπάθεια που κάνουμε.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Η φωνή του Μπελέρη στον Απόδημο παλμό.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ”Ελλήνων συνέλευσις” Αλέξανδρος Οικονόμου στον απόδημο παλμό

Απόστολος Πιστόλας: Η πολιτική ανάλυση της εβδομάδας.

e-enimerosi