Διεθνή

H Aίγυπτος ανακοίνωσε νέα κοίτασμα πετρελαίου στον Κόλπο του Σουέζ.

Το υπουργείο Πετρελαίου της Αιγύπτου ανακοίνωσε σήμερα πως ανακαλύφθηκε νέο κοίτασμα πετρελαίου στην περιοχή πετρελαϊκής έρευνας και εκμετάλλευσης Geisum and Tawila West Concession στον Κόλπο του Σουέζ.

Η νέα ανακάλυψη έγινε από την αιγυπτιακή εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Cheiron μέσω του πηγαδιού έρευνας GNN-11, που αυτή τη στιγμή παράγει περισσότερα από 2.500 βαρέλια ημερησίως, ανακοίνωσε το υπουργείο.

Το πηγάδι αυτό είναι το τέταρτο που θα ολοκληρωθεί ενώ ενδέχεται να ανοιχτούν και άλλα τρία στο πλαίσιο της τρέχουσας φάσης της έρευνας, ανέφερε το υπουργείο.

Η συνολική παραγωγή από ολόκληρο το κοίτασμα, το οποίο βρίσκεται στο Βόρειο Geisum, έχει φθάσει τα περίπου 23.000 βαρέλια την ημέρα, πρόσθεσε το υπουργείο.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.
πηγή Αρχική εικόνα αρχείου: Το κανάλι του Σουέζ wikipedia.org

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Νίκος Λυγερός: Τι σημαίνει η στρατιωτική συμφωνία Ελλάδας-Ινδίας.

e-enimerosi

Εκλογές στην Ινδία.