Ειδήσεις και Νέα

H Google ”κατέβασε” τουρκικές ονομασίες & τις αντικατέστησε με ελληνικές – Week News Hagen

Στα ”κάγκελα” βρίσκονται οι Τούρκοι, καθώς μέσω του γνωστού αντιναύαρχου Τζιχάτ Γιαϊτζί, τα ”χώνουν” στην Google, καθώς αντικατέστησε τα τουρκικά ονόματα των περιοχών Çanakkale Boğazı (Δαρδανέλλια) και İstanbul Boğazı (Βόσπορος) και τα ”βάπτισε” με τα ελληνικά τους ονόματα.

Τι αναφέρει ο Γιαϊτζί, αλλά και το Veryasin TV:

Η Google άλλαξε τα ονόματα των Çanakkale Boğazı και İstanbul Boğazıμ και έδωσε τα Ελληνικά ονόματατα Bosphorus and Dardanelles στο χάρτη.

«Οι τόποι έχουν μνήμη, τα ονόματα τόπων έχουν ψυχή. Η Ελλάδα δεν αποδέχεται τα ονόματα των Στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων και μας άλλαξε τα ονόματα. Η Google δεν είχε κανένα δικαίωμα να αλλάξει τα ονόματα. Πρόκειται για προσβολή κατά της Τουρκίας. Η Google πρέπει να το διορθώσει αμέσως.

Δείτε εικόνες:

Tαυτόχρονα τα τουρκικά ΜΜΕ που στηρίζονται από την ΜΙΤ, κάνουν αναφορά στα αποκαλυπτικά άρθρα του Πενταπόσταγμα για τους Patriot και για τα MH-60R.  

Τι αναφέρουν για τους Patriot

”H Eλλάδα σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην υπογραφή και υλοποίηση της συμφωνίας αποστολής μιας ελληνικής πυροβολαρχίας αντιαεροπορικών Patriot και αντίστοιχου ανθρώπινου δυναμικού στη Σαουδική Αραβία, με στόχο τη συμβολή τους στην προστασία κρίσιμων υποδομών ενέργειας, με τα έξοδα, όπως είχε συμφωνηθεί, να καλύπτονται συνολικά από το Ριάντ.”

Tι αναφέρουν για τα MH-60R  

‘Τα νέα ελικόπτερα MH-60R θα αντικαταστήσουν το Agusta Bell 212 σε αποστολές υποθαλάσσιου πολέμου (ASW). Επιπλέον, σε συνδυασμό με 11 εκσυγχρονισμένους Sikorsky S-70B6 θα είναι ο «μακρύς» βραχίονας του Ελληνικού Ναυτικού για αποστολές εναντίον υποβρυχίων και πλοίων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Οπλισμένα με πυραύλους και με state-of-the-sensors, τα ελικόπτερα θα γίνουν “ασπίδα προστασίας” για τα ελληνικά ναυτικά και εμπορικά πλοία από κάθε ασύμμετρη απειλή.”

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Μόναχο: Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος!!!

HELLENiQ ENERGY: Στο 4ο τρίμηνο οι αποφάσεις για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Κρήτη.

e-enimerosi

Μαρία Καρυστιανού: «Τι φοβόσασταν ότι θα αποκαλυφθεί»;

e-enimerosi