Κύπρος

Κύπρος: Συλλήψεις για τα επεισόδια στην Λεμεσό.

Σε 13 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία της Κύπρου για τα επεισόδιο στην Λεμεσό, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής (1/9) έγινε πορεία για το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, κουκουλοφόροι προκάλεσαν επεισόδια ενώ σημειώθηκαν επιθέσεις και κατά δημοσιογράφων αλλά και μεταναστών σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κύπρου.

Οι κουκουλοφόροι έκαιγαν αυτοκίνητα και κάδους σκουπιδιών ενώ ρίψεις νερού έκανε ο Αίαντας προσπαθώντας να σκορπίσει το εξαγριωμένο πλήθος.

Όλα αυτά, στη «σκιά» των επεισοδίων που έγιναν πριν από 4 ημέρες στο χωριό Χλώρακα, όπου Ελληνοκύπριοι κάτοικοι του χωριού, διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία αλλοδαπών, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δημιουργούν προβλήματα.

Η κατάσταση μοιάζει να είναι τεταμένη με το θέμα να παίρνει διαστάσεις ενώ, λόγω των επεισοδίων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν θα παραστεί σε εκδήλωση στη Λεμεσό.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ντροπή, η Παλαιστίνη αποκάλεσε -όπως η Τουρκία- την Κυπριακή Δημοκρατία «Ελληνική Διοίκηση της Νότιας Κύπρου»

e-enimerosi

Μελέτη διαπιστώνει ότι οι παλαιολιθικοί άνθρωποι εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο χιλιάδες χρόνια νωρίτερα από ό,τι πιστεύαμε

e-enimerosi

Κυπριακής ΑΟΖ: Συναινεί για πλωτή μονάδα παραγωγής (FPU) η Chevron.

e-enimerosi