Διασπορά

Μεταφέρουν σε άλλες φυλακές τον Μπελέρη για λόγους ασφαλείας.

Από τις φυλακές Δυρραχίου στις φυλακές του Φίερι για λόγους ασφαλείας θα μεταφερθεί ο Φρέντι Μπελέρης, ύστερα από την χθεσινή διακοπή της δίκης που προγραμματίστηκε για τις 29 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ.

Κατά την χθεσινή ακροαματική διαδικασία δεν προσήλθαν οι μάρτυρες κατηγορίας που αναζητά το δικαστήριο. Για αυτό και πραγματοποιήθηκε η διακοπή με βάση τα λεγόμενα των εισαγγελέων.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπελέρης είπε ότι οι εισαγγελείς έχουν κατασκευάσει στοιχεία, τα έχουν εμφανίσει σαν να είναι ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπήσεις οι οποίες ήταν παράνομες.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέφερε πως «έκλεισε» το ζήτημα των μαρτύρων κατηγορίας και δεν θα τους αναζητήσουν άλλο. Στις 29 Δεκεμβρίου, το δικαστήριο ζήτησε να καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έχει προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, με την Αθήνα να διαμηνύει ότι δεν θα συναινέσει στην ενταξιακή διαδικασία των Τιράνων, αν δεν υπάρξει πρόοδος στην υπόθεση, ένα θέμα που δεν είναι διμερές αλλά ζήτημα του κράτους δικαίου στην Ε.Ε

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Emailgate: Πρόστιμο 400.000 ευρώ στο ΥΠ.ΕΣ και 40.000 στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Επιστολική ψήφος: Την Τρίτη 28 Μαΐου η λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές

Χρήστος Μουρτζούκος

Θωμάς Γκουδούλας: Στον “αέρα” σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο

e-enimerosi