Άμυνα

Ο δυϊκός τρόπος σκέψης σε όλο του το μεγαλείο που συνεπάγεται Στρατηγικό Αναλφαβιτισμό:

*Γράφει ο Θεόδωρος Νικολοβγένης

Το δικό μας λιθαράκι σε συνέχεια του χθεσινού άρθρου του καθηγητού Κωνσταντίνου Γρίβα (Κωνσταντίνος Γρίβας) στο SL Press (διαβάστε εδώ).

👉Αν δεν είσαι με τον Ολυμπιακό , είσαι με τον Παναθηναϊκό (υπάρχει και ο Πανιώνιος ΓΣ. Sorry).

👉Αν δεν σου αρέσει το σουβλάκι, τότε σου αρέσει η πίτσα (υπάρχουν κι οι ντομάτες οι γεμιστές με φέτα.Sorry)

👉Αν δεν σου αρέσει η Mercendes, τότε σου αρέσει η BMW (υπάρχει και το Renault. Sorry)

👉Αν δεν σου αρέσει το BMX, τότε προτιμάς ποδήλατο με ταχύτητες (υπάρχει και το πατίνι. Sorry)

👉Αν δεν σου αρέσει η Βίσση, τότε σου αρέσει η Βανδή (υπάρχει περίπτωση να προτιμούμε την Ελλάρα την Κοκκίνου και τη Χριστινάρα την Κολέτσα. Sorry)

👉Αν δεν είσαι με τον Πούτιν τότε είσαι με τη Δύση (υπάρχει και η περίπτωση να μη μας καίγεται καρφί και να παρακολουθούμε τον πολέμο μόνο και μόνο για να εξάγουμε συμπεράσματα και να αναπροσαρμόσουμε τα δικά μας επιχειρησιακά σχέδια. Sorry)

👉Αν δεν είσαι με τον Τραμπ τότε είσαι woke (υπάρχει περίπτωση απλά να είμαστε Παπαδιαμαντικοί και Κοντογλικοί. Sorry)

👉Αν θέλεις περισσότερα Rafale, τότε δεν θέλεις F35.(υπάρχει περίπτωση να θέλουμε και τα δύο. Δύσκολο να το σκεφτείς.Sorry)

👉Αν δεν θέλεις LCS τότε είσαι αντιαμερικάνος (υπάρχει η περίπτωση απλά να προτιμούμε πλοία που πλέουν. Sorry)

👉Αν θέλεις αμερικανικές βάσεις σε νησιά τότε είσαι τσιράκι του Μπάιντεν και κοπρίτης ( υπάρχει περίπτωση να θέλουμε ανθρώπινες ασπίδες για τους τουρκικούς βαλλιστικούς -αν γνωρίζετε τι είν’ τούτο-.Sorry)

👉Αν θέλεις η Ρωσία να καταδικάσει τα γεγονότα στην Πύλα είσαι ηλίθιος γιατί εμείς φταίμε που δεν τα καταδίκασε, επειδή στείλαμε όπλα στους Ουκρανούς (υπάρχει περίπτωση να θέλουμε η Ρωσία να καταδικάσει τα γεγονότα στην Πύλα γιατί απλά αυτά είναι παράνομα. Sorry)

👉Αν βλέπεις τον Ζελένσκι και σου έρχεται εμμετός, τότε είσαι πουτινολάτρης και τα παίρνεις (υπάρχει περίπτωση να μην μας αρέσει το 12ποντο που φορούσε και να τα παίρνουμε στο κρανίο με το τουπέ που κουβαλάει όταν ζητάει περισσότερα όπλα, χωρίς ο ίδιος να καταδικάζει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Sorry)

👉Αν βλέπεις αναρτήσεις ότι η αντίσταση των Ουκρανών ξεπέρασε σε διάρκεια την Ελληνική αντίσταση κατά των Ιταλών και διαολίζεσαι, τότε είσαι πουτινάκι του κερατά. (Υπάρχει περίπτωση να σκεφτόμαστε Ελληνικά και να μην γουστάρουμε να υποβαθμίζεται η θυσία για την Πατρίδα 15.600 ανδρών στα βορειοηπειρωτικά βουνά σε σχέση με το πόλεμο μισθοφόρων της Ουκρανίας . Δύσκολο να το σκεφτείς. Sorry)

👉Αν πεις κάτι καλό για την κυβέρνηση τότε είσαι κοπρίτης του Κούλη (υπάρχει και η σπάνια περίπτωση να είναι πραγματικά καλό. Δύσκολο να το σκεφτείς. Sorry)

👉Εάν υποστηρίζεις ότι οι ανεμβολίαστοι δεν δικαιούνται περίθαλψης και εργασίας ή ότι οι εμβολιασμένοι θα πάνε στην κόλαση, τότε είσαι πλανεμένος και δεν διαβάζεις ή διαβάζεις τους Αγίους (υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζουμε την ατομική ελευθερία στην επιλογή. Δύσκολο να το σκεφτείς. Sorry)

👉Εάν έχεις την ευρωπαϊκή ταυτότητα, τότε είσαι κάθαρμα και τα παίρνεις (υπάρχει και η περίπτωση να ζεις στο εξωτερικό που είναι υποχρεωτική εδώ και 20 χρόνια. Δύσκολο να το σκεφτείς. Sorry)

Θα μπορούσαμε να γράψουμε κι άλλα, αλλά τα έχουμε ήδη γράψει πριν 1,5 χρόνο και θα ήταν άσκοπο να γράψουμε ξανά τα ίδια.

Ο Θεόδωρος Νικολοβγένης είναι.

*Απόστρατός Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς (ΣΣΕ)

Απόφοιτος ΕΚΠΑ (Logistics Systems Engineering and Management)

Υποψήφιος Διδάκτορας Γεωπολιτικής ΕΚΠΑ.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Δένδιας: «Η Ελλάδα θα αποκτήσει σύντομα αντιπυραυλικό-αντιdrone θόλο».

Iron Dome και μάλιστα προχθές γιατί η Ελλάδα είναι επίσημα… γυμνή!!!

e-enimerosi

”Το Ν.Δελχί τάσσεται στο πλευρό της Ελλάδας-Η Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο”!

e-enimerosi