Άρθρα ΡεπορτάζΒίντεο

Ομοιοπαθητική: Ποιος ρόλος της στην ζωή μας.

Τι είναι η Ομοιοπαθητική; Τι θεραπεύει; Ποια τα είδη της; Ποια είναι Ομοιοπαθητικά φάρμακα, και ο ρόλος της στην ζωή μας. Πως επηρεάζει τον οργανισμό μας και ποιες οι καινοτομίες που εισάγει στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Καλεσμένος στον Απόδημο παλμό για να μας λύση τις απορίες αλλά και να μας ενημερώσει για τις νέες προοπτικές μιας άλλης μορφής ιατρικής, η οποία δίνει λύσεις σε πολλές νοσήσεις, κ. Τσούτσας Βασίλης Φαρμακοποιός στην Ελλάδα.

Μια πολύ σημαντική καινοτομία όπου με την χρήση ενός χημικού φωτολυτικού υλικού μπορεί να χαμηλώνει την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και με την χρήση του σε δημόσια αλλά και βιομηχανικά κτήρια δίνοντας με αυτόν τον τρόπο και το κοινωνικό τους πρόσωπο οι αρμόδιοι.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Κοσσυφοπέδιο: Η τραγική προσωπικότητα της κ. Μπακογιάννη και η Ελληνική Κυβέρνηση ως θεματοφύλακας της μεγάλης Αλβανίας, και της “κοσοβοποίησης” της Θράκης και της Κύπρου

e-enimerosi

Λάμπρος Τζούμης: Tι αποκάλυψε για την σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν.

e-enimerosi

Στόχος είναι οι ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων!!!

e-enimerosi