ΑθλητισμόςΔιασπορά

Πέθανε ο Ελληνοκαναδός μαχητής του MMA Ηλίας Θεοδώρου σε ηλικία 34 ετών.

Ο Ηλίας Θεοδώρου άρχισε να ενδιαφέρεται για τις πολεμικές τέχνες κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Έτσι αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα MMA στο Humber College του Καναδά. Αλλά δεν έμεινε μόνο χόμπι για πολύ, γιατί λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησε την επαγγελματική του αθλητική καριέρα. Τον Δεκέμβριο του 2013 ανακοινώθηκε ότι θα εκπροσωπούσε τον Καναδά στην κατηγορία μεσαίων βαρών “The Ultimate Fighter Nations” – από εκεί και πέρα ​​αγωνίστηκε σε πολλούς άλλους αγώνες. Όμως ο σταρ του ΜΜΑ χρειάστηκε να χάσει τραγικά έναν αγώνα: Ο Ηλίας πέθανε σε ηλικία 34 ετών.

Ο εκπρόσωπος του πρώην μαχητή του UFC ανακοίνωσε τώρα τρομερά νέα: Ο Ηλίας διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από λίγο, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τη μάχη ενάντια στην ασθένεια. Σύμφωνα με την The Sun, ο επαγγελματίας του MMA πέθανε πλέον σε ηλικία 34 ετών, αλλά τίποτα πιο ακριβές για την ώρα του θανάτου ή άλλες λεπτομέρειες δεν είναι γνωστό. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: παρόλο που έχασε τον τελευταίο του αγώνα, ήταν ένας διάσημος σταρ του MMA με ρεκόρ 19-3 υπέρ αγώνα.

Οι οπαδοί είναι σοκαρισμένοι από αυτή την είδηση. Ένας ρεπόρτερ πολεμικών τεχνών έγραψε στο Twitter: “Η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Ένα μέλος της οικογένειας Fightful, ο υπέροχος Ηλίας Θεοδώρου, έφυγε από τη ζωή. Ήταν πάντα τόσο υπέροχος, γνήσιος, θετικός και ανεβαστικός”. Ένα άλλο σχόλιο είπε: “Ο Ηλίας ήταν πρωτοπόρος του καναδικού MMA. Είναι τόσο λυπηρό. RIP Elias, ευχαριστώ για όλες τις αναμνήσεις.”

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Η φωνή του Μπελέρη στον Απόδημο παλμό.

Χρήστος Μουρτζούκος