Πολιτική

Σύριζα: Μένουν μέχρι για να φύγουν(?).

Παραμονή με ημερομηνία λήξης φαίνεται να είναι η κεντρική απόφαση σε μια έντονη συνεδρίαση στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Τα διακυβεύματα είναι πολλά και οι 6+6 που ωστόσο δεν φείδονται των σκληρών ανακοινώσεων και δηλώσεων κινούνται σε τεντωμένο σκοινί.

Η αποχώρηση των «6+6» δεν αναμένεται να γίνει σήμερα και προσδιορίζεται στο μέλλον

Ο Νάσος Ηλιόπουλος τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε», χωρίς όμως η αποχώρηση δεν πρέπει να γίνει σήμερα.

Η Έφη Αχτσιόγλου στην ομιλία της τόνισε πως υπάρχει «δομικό χάσμα ύφους, ήθους και πολιτικών επιλογών με τη νέα ηγεσία».

Τα ηγετικά στελέχη των «6+6» εκτιμούν ως αναγκαίο να προηγηθεί ένας κύκλος επαφών με βουλευτές και στελέχη που βρίσκονται κοντά στο μπλοκ τους, προκειμένου η τελική απόφασή τους να είναι ισχυρή.

Τα απλά μέλη που βρίσκονται στο περιβάλλον της ομάδας Αχτσιόγλου, πιέζουν τα ηγετικά στελέχη σε άμεση αποχώρηση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αποχώρηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης που το μεγαλύτερο μέρος της αποχώρησε κάτι που αναμένεται και από τα μέλη της νεολαίας στην Αθήνα τις επόμενες μέρες.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Διάρρηξη στη διεύθυνση Εκλογών του ΥΠ.ΕΣ.

e-enimerosi

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης.

e-enimerosi