Πολιτική

Βαθαίνει το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των δύο διεκδικητών της ηγεσίας του κόμματος.

Σκληραίνει ο εμφύλιος απέναντι στους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γκρίνια γιατί ο Κασσελάκης ψήφισε Μητσοτάκη και το ότι η επόμενη μέρα που θα ξημερώσει θα είναι δύσκολη, κάτι όπου συμφωνούν όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ με τον κίνδυνο διάσπασης να είναι πλέον ορατός.

Καταγγελίες, γκρίνιες, δηλώσεις για βρώμικο πόλεμο αλλά και κινήσεις ακόμα και στο διαδίκτυο όπου εκεί έχουμε και χαρακτηρισμούς όπως «Υποκοσμιακού χαρακτήρα» για κάποιες δηλώσεις, και όπως φαίνεται η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να εξελίσσεται σε έναν πολύ δύσκολο γρίφο λίγα 24ωρα πριν τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι η εργαλειοποίηση  στο όνομα του Τσίπρα κάνει κακό, μαρτυρίες για το ότι η  με 2 ευρώ δεν μπορείς να γίνεσαι μέλος και να ψηφίζεις από τον κ. Φίλη, γκρίνιες για το ότι έχει δηλώσει ο κ. Κασσελάκης ότι έχει ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτι που ίσως να γυρίσει μπούμερανγκ στον δεύτερο γύρο για τον έτερο υποψήφιο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Και επίσης υπάρχουν άρθρα σε σελίδες και εφημερίδες που πρόσκειται στην αριστερά που δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Διάρρηξη στη διεύθυνση Εκλογών του ΥΠ.ΕΣ.

e-enimerosi

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης.

e-enimerosi