Γερμανία

Βερολίνο: Σημαδεύουν σπίτια Εβραίων με το Άστρο του Δαβίδ.

Η εκπρόσωπος των εβραϊκών οργανώσεων στην Γερμανία, Anna Staroselski δημοσίευσε στην πλατφόρμα Χ φωτογραφίες από τα σπίτια. Η Staroselski είναι ομηλίτρια για την πρωτοβουλία, τις αξίες και τις Γερμανοεβραϊκές θέσεις, αντιπρόεδρος της Γερμανο-ισραηλινής εταιρείας και πρόεδρος της Εβραϊκής Φοιτητικής Ένωσης Γερμανίας.

Η Staroselski έγραψε στην ανάρτησή της: <<Αναφορές από την εβραϊκή κοινότητα του Βερολίνου. Χθες, ιδιωτικές κατοικίες στις οποίες ζουν Εβραίοι σημαδεύτηκαν με τα αστέρια του Δαβίδ>>.

Η Δικηγόρος και Συγγραφέας Brooke Goldstein με ανάρτησή της αναφέρει πως, <<στο Βερολίνο τα εβραϊκά σπίτια σημαδεύονται από Εβραίους που μισούν τη Χαμάς. ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ του 2023>>.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει τον προβληματισμό των αρχών του Βερολίνου, αλλά και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας στη Γερμανία. Όπου φοβούνται περαιτέρω εξελίξεις με δυσάρεστες συνέπειες αν συνεχιστεί η αύξηση του αντισημιτισμού στην Γερμανία με αφορμή την έναρξη των εχθροπραξιών εδώ και μία βδομάδα ανάμεσα στον ισραηλινό στρατό και την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Η κυβέρνηση συμφώνησε σε νέο νόμο για την προστασία του κλίματος!

e-enimerosi

Γερμανία: Έφηβοι ύποπτοι για ισλαμική τρομοκρατία.