ΑθλητισμόςΓερμανία

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης: Ρεκόρ προσέλευσης στον εναρκτήριο αγώνα.

Ρεπορτάζ του Χρήστου Μουρτζούκου.

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χειροσφαίρισης στο Ντίσελντορ, με την καταγραφή νέου ρεκόρ προσέλευσης κόσμου. Με παγκόσμιο ρεκόρ και συντριπτική νίκη ξεκινούν οι Γερμανοί χάντμπολίστες

 Μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός των Γερμανών όταν ανακοινώθηκε ο αριθμός των θεατών πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, 53.586. Τώρα είναι και επίσημο, παγκόσμιο ρεκόρ. Ποτέ δεν παρακολούθησαν περισσότεροι φίλαθλοι έναν αγώνα χάντμπολ από ό,τι το απόγευμα της Τετάρτης.

Επειδή αυτός ο αριθμός δεν μπορεί να επιτευχθεί στις αίθουσες της Ευρώπης,  η Γερμανική Ένωση Χειροσφαίρισης αποφάσισε να ανοίξει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ντίσελντορφ. Η αρένα στις όχθες του Ρήνου, έδρα της ομάδας της δεύτερης κατηγορίας Fortuna Düsseldorf, έχει προετοιμαστεί εκτενώς για αυτό τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Ελληνική ομάδα.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Αρχική εικόνα: Το κατάμεστο γήπεδο στο Ντίσελντορφ: Federico Gambarini / dpa

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας