Πολιτική

Γιατί κ. Μητσοτάκη η πατροπαράδοτη οικογένεια είναι εχθρός της Νέας Τάξης που υπηρετείτε;

*ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΙΚΗ.

Ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης και ο πολιτικός κόσμος που συμπλέει με τους πολύχρωμους φορείς προώθησης ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων, σε αγαστή σύμπνοια προχωρούν σε νομοθετική ρύθμιση, ώστε να χαρακτηρισθεί ως «γάμος» η συμβίωση δύο ατόμων του ιδίου βιολογικού φύλου, αναγνωρίζοντας στα ομόφυλα ζεύγη ίσα δικαιώματα με τα ετερόφυλα ζεύγη.

Το «Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα» ΝΙΚΗ διατρανώνει την έντονη αντίθεσή του στον προωθούμενο «γάμο» και δηλώνει σθεναρά ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, όταν έλθει στη Βουλή.

Ελληνίδες και Έλληνες, με τη θεσμοθέτηση του «γάμου» του ίδιου φύλου και την μέσω αυτού επιζητούμενη από τα ομόφυλα ζευγάρια παροχή δικαιώματος για υιοθεσία, συντελείται, στο όνομα της ισότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας, η αποδόμηση αιώνιων και ξεκάθαρων εννοιών, αξιών και αρχών της Ορθόδοξης Πίστης και των Παραδόσεων του Ελληνικού έθνους. Διαλύεται ο θεσμός της οικογένειας.

Η πολιτική της επιβολής της «ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας», που προωθούν παγκόσμια οι κύκλοι της αποκαλούμενης «Νέας Τάξης Πραγμάτων», ξεπερνά κατά πολύ το μέτρο που ο ελληνικός λαός έχει ενσταλαγμένο εδώ και χιλιετίες στο εθνικό αισθητήριο επιβίωσής του.

Γι’ αυτό και ο προωθούμενος «γάμος» μετά υιοθεσίας αποκρούεται από το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού. Ο κ. Κ. Μητσοτάκης θα πληρώσει την πολιτική του έπαρση να αδιαφορεί προκλητικά για το φρόνημα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ακόμη και της πλειοψηφίας των συντηρητικών πολιτών που τον ψήφισαν. Ο ελληνικός λαός θα υποστείλει σύντομα την «επηρμένηνοφρύν» του αλαζόνα αποδομητή των πατροπαράδοτων αξιών και δογμάτων. Ο κ. Μητσοτάκης με «το μέτρο του κανόνος ου εμέρισεν ημίν ο Θεός» ζυγίσθηκε και βρέθηκε ελλιποβαρής ως προς τις αξίες αυτές. Γκρεμίζει την κοινή κληρονομιά των Ελλήνων, που πηγάζει από την Πίστη και την Παράδοση. Καταστρέφει τα πάντα με πρόσχημα έναν νεόκοποδικαιωματισμό και τη χρήση μιας διχαστικής και ακατανόητης γλώσσας, εκείνης της «πολιτικής ορθότητας».

Το θέμα του ομόφυλου γάμου τίθεται από τον κ. Μητσοτάκη στη βάση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παρέχοντας πλήρης εξίσωση των εννόμων συνεπειών του γάμου ομοφύλων με τον γάμο των ετερόφυλων, άρα και το δικαίωμα για υιοθεσία.

Η «ΝΙΚΗ» και οι άνθρωποί της, με την αντίθετη θέση τους, δεν αντιμαχόμαστε όσους και όσες από τους συμπολίτες μας παρεκκλίνουν σεξουαλικά από την παραδοσιακή και ευλογημένη ετερόφυλη σχέση. Δεν επιζητούμε τον κοινωνικό αποκλεισμό τους, ούτε διακρίσεις σε βάρος τους. Το κυριότερο, δεν διακατεχόμαστε από πνεύμα αποστροφής ή μίσους. Αντίθετα, τους αποδεχόμαστε ως εικόνες Θεού. Την απόκλισή τους όμως την απορρίπτουμε ως σωτηριολογική αστοχία (= αμαρτία). Με βάση αυτή την παραδοχή απορρίπτουμε και τον ομόφυλο γάμο. Στην ομόφυλη ένωση ελλείπει η βιολογική διαφορετικότητα και συμπληρωματικότητα που οδηγούν στην σκόπιμη ένωση και δημιουργία παιδιών και οικογένειας με φυσικό τρόπο. Και η θέση μας αυτή πηγάζει από το Ευαγγέλιο που είναι η πνευματική βάση της πολιτικής μας. «Άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς». Και μόνο σ’ αυτά τα ζεύγη μπορεί να απευθύνεται η εντολή «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε». Επί αιώνες, άλλωστε, αυτή είναι η φιλοσοφία και κοσμοθεωρία όλων των θρησκειών και των πολιτισμών.

Ο νους του μέσου Έλληνα αδυνατεί να κατανοήσει, γιατί τόση σπουδή από τον κ. Μητσοτάκη να «προσφέρει» γάμο και υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια. Ήδη το νομικό μας σύστημα παρέχει επαρκή νομική κάλυψη, ισότιμη με εκείνη που παρέχει στους ετερόφυλους έγγαμους. Με τον ν. 4356/2015 προβλέπεται το σύμφωνο συμβίωσης και μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, ενώ με τον ν. 4358/2018 επιτράπηκε η αναδοχή τέκνων και για τους συμβιούντες με σύμφωνο συμβίωσης, ακόμη και του ίδιου φύλου. Προς τι λοιπόν ο «γάμος» και η «τεκνοθεσία», αν όχι για την επιβολή στην κοινωνία της παγκόσμια προωθούμενης «ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας» που διαλυτικός στόχος της είναι το φύλο και η οικογένεια; Στόχος που κατατείνει περαιτέρω στην μετάλλαξη και διάλυση του ανθρώπινου προσώπου, όπως το όρισε ο Δημιουργός του, ώστε να είναι διαχειρίσιμο.

Κύριε Μητσοτάκη, αντί να κοροϊδεύετε τον ελληνικό λαό με την προώθηση του «γάμου» αυτού ως δήθεν πράξη ισότητας και δικαιοσύνης για μία ολιγάριθμη κοινωνική ομάδα ομόφυλων που δεν τους αρκεί το σύμφωνο συμβίωσης και θέλουν να κάνουν «γάμο», η «ΝΙΚΗ» σας αντιπροτείνει να υπερασπισθείτε την πατροπαράδοτη οικογένεια και την πολυτεκνία.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση αυτή η εμμονή σας, όταν την ίδια στιγμή η Πατρίδα μας γηράσκει και αργοπεθαίνει και οι νέοι μας επιλέγουν είτε να μην δημιουργούν τη δική τους οικογένεια είτε να αποφεύγουν συνειδητά την τεκνοποιία για λόγους κυρίως οικονομικούς. Να πάρετε λοιπόν μέτρα, άμεσα και επαρκή, για να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας, το δημογραφικό πρόβλημα. Όχι με την «εισαγωγή» και «νομιμοποίηση» αλλοεθνών και αλλόθρησκων Ασιατών, όπως διατείνεσθε, αλλά με αύξηση του ελληνικού πληθυσμού. Αντί να ευνοείτε τον ομόφυλο γάμο με τόσο πάθος, λες και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα, πάρτε άμεσα και γενναία μέτρα που να ευνοούν το πατροπαράδοτο γάμο των ετερόφυλων ζευγαριών με σκοπό τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση τουλάχιστον τριών παιδιών από κάθε τέτοια οικογένεια. Επομένως, να ενισχύσουμε τους νέους από 18-30 ετών, ώστε να μπορούν να παντρευτούν και να αποκτήσουν στέγη και εισόδημα, προϋποθέσεις που θα τους επιτρέψουν να τεκνοποιήσουν και να διαθρέφουν τα τέκνα τους. Πρέπει να αυξηθεί το οικογενειακό εισόδημα των νέων νοικοκυριών τουλάχιστον κατά 33% σύμφωνα με μελέτες, για να τολμήσουν να σκεφτούν να αποκτήσουν παιδί. Επιπλέον πρέπει να χρηματοδοτηθούν οι δομές παιδικών σταθμών με φαγητό και ιατρική φροντίδα για όλα τα παιδιά, ολοήμερα σχολεία, συσσίτια σε όλα τα σχολεία και άλλες πρωτοβουλίες, όπως επίδομα 600 ευρώ το μήνα σε κάθε τρίτο παιδί. Τι έχει κάνει γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία; Τίποτα. Κοροϊδεύει τον κόσμο. Η «ΝΙΚΗ» έχει στο πρόγραμμά της σχέδια για όλα αυτά!

Διατείνεσθε, κύριε Μητσοτάκη, ότι προωθείτε τον ομόφυλο γάμο και ό,τι αυτό συνεπάγεται για λόγους δημοκρατίας και ισότητας, για να δώσετε στα ομόφυλα ζευγάρια δικαιώματα που έχουν ετερόφυλα. Τι υποκρισία; Μιλάτε για δικαιώματα και ελευθερίες εσείς που κατάφωρα παραβιάσατε και παραβιάζετε βασικά δημοκρατικά δικαιώματα πολιτών, ήτοι το απόρρητο της επικοινωνίας, με τα από εσάς ελεγχόμενα predator κατασκοπευτικά λογισμικά, παρακολουθώντας τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, υπουργούς σας, βουλευτές, στρατηγούς, πολιτικά πρόσωπα, ακόμη και συγγενείς σας;

Μιλάτε για δικαιώματα των ομόφυλων και την ίδια στιγμή αδιαφορείτε για το αληθινό συμφέρον των παιδιών που θα υιοθετηθούν από τέτοια ζευγάρια. Αγνοείτε τους ψυχοσωματικούς κινδύνους που θα βιώσουν; Το βιωματικό στίγμα ότι δεν μεγαλώνουν με φυσικούς γονείς; Τις τραυματικές εμπειρίες στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον με απορριπτικές συμπεριφορές και χλευασμό, απομόνωση και περιθωριοποίηση; Αγνοείτε τον κίνδυνο επιρροών από τις σεξουαλικές προτιμήσεις και συμπεριφορές των «γονέων» τους, γονέα 1 και 2 ή όπως αλλιώς, αφύσικα πάντως, θα τους ονομάσετε; Δεν γνωρίζετε τα περί μιμητικής συμπεριφοράς των παιδιών ως καθρέπτη των γονέων τους; Μην επικαλείσθε ως άλλοθι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δεν σας υποχρεώνει να θεσμοθετήσετε τον ομόφυλο γάμο. Το ΕΔΔΑ δέχεται την εξουσία κάθε κράτους-μέρους τόσο να απαγορεύει τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, όσο και να μην επιτρέπει την υιοθεσία από ζευγάρια του ίδιου φύλου, ακόμη και αν το προς υιοθεσία παιδί είναι τέκνο του ενός μέλους του ομόφυλου ζευγαριού. Εσείς όμως και η πολιτική σας επί του ζητήματος αυτού, αντιλαμβάνεστε την οικογένεια και κυρίως τα παιδιά ως εργαλεία κοινωνικής νομιμοποίησης της σχέσεως ατόμων του ίδιου φύλου. Δείχνετε μεγάλη αγάπη γι’ αυτήν την μικρή κατηγορία των πολιτών και αδιαφορείτε προκλητικά για τα πραγματικά δικαιώματα και συμφέροντα των πολλών οικογενειαρχών που είναι η βάση της ελληνικής κοινωνίας.

Η «ΝΙΚΗ» στέκεται στο πλευρό αυτών των Ελλήνων, στις παραδοσιακές οικογένειές τους, στις πατροπαράδοτες αξίες που συνιστούν το ζωογόνο διαχρονικό πλούτο του έθνους μας.

Και σας ρωτούμε κύριε Μητσοτάκη: Γιατί η πατροπαράδοτη οικογένεια είναι εχθρός στη Νέα Τάξη που υπηρετείτε; Γιατί είναι τόσο τρομακτική; Μία και μοναδική είναι η εξήγηση. Διότι αυτή η οικογένεια μας προσδιορίζει. Είναι η ταυτότητά μας. Αντίθετα, για εσάς και την “woke” κουλτούρα σας, ό,τι μας προσδιορίζει είναι πλέον εχθρός. Γιατί δεν θέλουν ανθρώπους με ταυτότητα και προσωπικότητα. Θέλουν να είμαστε απλά πειθήνιοι, άβουλοι καταναλωτές, ελεγχόμενοι σκλάβοι. Γι’ αυτό επιτίθενται στην εθνική ταυτότητα, επιτίθενται στη θρησκευτική ταυτότητα, επιτίθενται στην ταυτότητα φύλου, επιτίθενται στην οικογενειακή ταυτότητα.

Κύριε Μητσοτάκη, η Εκκλησία μας και όλα τα θρησκεύματα γενικότερα τάχθηκαν κατά του ομόφυλου γάμου και υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας. Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού συντάσσεται με την παραδοσιακή οικογένεια. Εσείς για ποιους νομοθετείτε; Για τα 570 περίπου ομόφυλα ζευγάρια που στον παρελθόντα χρόνο έκαναν, όπως από τα μέσα πληροφορούμαστε, σύμφωνο συμβίωσης; Διότι αυτά και άντε 2-3.000 άλλα που θέλουν να κάνουν τον «γάμο» ενδιαφέρει το νομοσχέδιό σας.

Η «ΝΙΚΗ» την ύστατη στιγμή σας καλεί να μην προχωρήσετε. Καλεί και τον ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση και πολιτική δραστηριοποίηση στο πλευρό της «ΝΙΚΗΣ», για να αποτρέψουμε την “woke” ατζέντα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Για να υπερασπιστούμε πατροπαράδοτες αξίες και θεσμούς!

*Γεώργιος Αποστολάκης, Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου, Βουλευτής Επικρατείας

 

 

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗ

e-enimerosi

Μητσοτάκης από Φλώρινα για τα Σκόπια: Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία μέχρι να αλλάξουν στάση

Μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια: Να σεβαστούν την Συμφωνία των Πρεσπών

Χρήστος Μουρτζούκος